Мария в шок: Истината за Християн я съсипа! (Кроткият Мечо си има таен живот – подробности)

Мария в шок: Истината за Християн я съсипа! (Кроткият Мечо си има таен живот – подробности)
3.5 (70%) 4 votes

Госпожа Мария Гущерова разкри истинското лице на благоверния си Християн Гущеров!

То не бяха хвалби, то не беше кралска сватба, то не бе приказка – всичко, което досега поне разгласяваше госпожа Мария Гущерова относно семейния си живот със своя Мечо. Представите на пайнерката обаче се преобърнаха на 180 градуса след шокиращото разкритие за Християн Гущеров, което я хвърли в ужас.

А именно, че благият и пухкав Мечо от близо два месеца насам живее таен живот. Свързан не с укриване на средства от трошащата парите му съпруга, а с укриване на… любовница. Това разкриха близки до семейството на Мария и Християн Гущеров.

Мария

Мечо на Мария далеч не бил толкова праведен и заблуден

Оказа се, че наследникът на олигарха Добромир Гущеров не издържал дълго на вечните отсъствия на половинката си от домашното огнище и решил да скъса синджира. Завоеванието на Гущеров (а може би той е бил нейното), е дългокрака блондинка – студентка в Софийския университет.

Паралелно момичето работело като управител в изискан столичен ресторант, където се запознала и с нашия герой. И докато съпругата му Мария се потяла по нощните чалготеки, пеейки на плейбек, нейният Мечо си дал на душата, при това стабилно.

„Християн и любовницата му са заедно повече от месец и половина, близо два. Далеч сме от мисълта, че той гледа сериозно на тази връзка, но я отрупва с подаръци и редовно я води в един от хотелите в София, близо е до Околовръстния път. А мацката наистина си я бива – висока е, за разлика от тапишона Мария, и много красива. Разбира се, едва ли и тя е луда от любов по Мечото, но поне се наслаждава на парите му“, разказват източниците.

Самата Мария научила за похожденията на благоверния си преди дни, уведомена от „загрижена“ своя позната, която определено си е гледала кефа при реакцията на певицата. А последната направо побесняла, както и подобава.

Засега остава само да гадаем какъв точно е бил последвалият „разговор“ между нея и Християн Гущеров, но е почти сигурно, че след него, Мечо ще трябва да действа далеч по-внимателно.


Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Мария в шок: Истината за Християн я съсипа! (Кроткият Мечо си има таен живот – подробности)”

 1. ОЛЯ

  сеп. 11. 2015

  При такава простакеса у дома как човек да не си намери нещо младо красиво и интелигентно.

 2. Да

  сеп. 11. 2015

  До Оля
  И най- вече високо:)))

 3. до Да

  сеп. 11. 2015

  Хайде сега, ниските жени да умират ли? Не мисля ,че и вие сте ТОП МОДЕЛИ. Ама иначе се присмиваме на другите. Та , да си дойдем на думата. Марчето си е хитра лисица и не малко тъпичка. Не и беше мястото там, но мъже глупави, какво да се прави все по парцалеси си падат.

 4. didi

  сеп. 12. 2015

  Глупав глупав ама разбира от младо, красиво ,дългокрако и интелигентно, а пък че е направил грешка с бъмчалката Мара то е видно от 100километра, важно е че се е усетил навреме.

 5. Кет

  сеп. 12. 2015

  И като стана дума за височина, да не забравяме, че модата и моделите са наложени от едни други държави, в които жени, високи над 1,70 са правило, а не изключение. У нас те са по-малко от останалите, като масата е между 1,60-1,70. И, целта на високите и слаби модели не е да покажат каква трябва да бъде жената, а да изглеждат добре и да се виждат добре, когато разхождат скъпи маркови дрехи по подиумите. Защото фирмите производителки и търговци чрез тях си продават скъпата стока. Те са модели за показване на дрехи, а не модели за жени!

Добавете коментар