Дори да спечели, на Кирил няма да му се размине: Виж какво го чака навън!

Дори да спечели, на Кирил няма да му се размине: Виж какво го чака навън!
4.5 (90%) 2 votes

Кирил Симеонов е сред големите фаворити за успеха в „Биг Брадър 2015“, но навън го чака нещо много лошо!

Варненецът Кирил Симеонов ще трябва да се разправя с Боби Ръгбиста след финала на "Биг Брадър 2015"

Варненецът Кирил Симеонов ще трябва да се разправя с Боби Ръгбиста след финала на „Биг Брадър 2015“

Дори след няколко часа да се окаже, че Киро е победителят в шоуто, той ще трябва да мисли как да се справи с друг проблем. Това е присъствието на Боби Ръгбиста във финалната вечер. Той ще бъде сред публиката и откровено се заканвал пред приятелите си, че когато варненецът излезе от Къщата, било то и като шампион, ще поиска да се извини на Никита – ако не с добро, то с лошо, научи Kliuki.bg.

Борислав Борисов е вече бесен от отношението на повечето мъже в Къщата. Преди 2 седмици той се закани и на Цветелин Николов, като най-вероятно ще спази заканата си и ще опита да го пребие. Самият Цецо твърди, че не се страхува от Ръгбиста, но действията му показват друго. След излизането си от „Биг Брадър“, строителният предприемач се движел навсякъде с охрана, тъй като Боби не е единственият, който иска да го бие заради изцепките му в шоуто.

До момента Кирил Симеонов се очерта като фаворит на повечето ученици и тийнейджъри, които одобряват откровено просташкото му поведение в Къщата. Особено младите девойки много го харесват, въпреки че си позволи многократно да обиди жени.

Боби Ръгбиста взе участие както в „Биг Брадър“, така и във варианта му с Ол Старс. Той никога обаче не успя да постигне това, което приятелката му е напът да постигне. А именно победа в шоуто и съответно парична награда. Мнозина обвиняват Никита, че е била подготвена от Борислав за участието си и че затова играе театър. Факт е обаче, че с театър или без – блондинката се опълчи на агресията в Къщата, докато Кирил показа отгомна арогантност.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Дори да спечели, на Кирил няма да му се размине: Виж какво го чака навън!”

  1. Latinka Vajarova

    сеп. 11. 2015

    Ако спечели Кирил ще е още едно доказателство колко се е сринала ценностната система на българина.Грубост,простащина и непрестанно мрънкане – това ли е "мъжкарство".Пълна простащина.Никита се държи достойно и трябва да спечели.

  2. Ilcho Ilchevski

    сеп. 12. 2015

    Nikita e itteligentna i vazpitana jena. Vunshniq vid si go izbirame nie. Tarpenieto i donese nagradata.

Добавете коментар