И това е мъж на 45 години: Ето защо Карина отказва брак на Росен Петров!

1

Росен Петров явно няма да се ожени скоро, а може би и никога!

Въпреки че се разделиха и скараха, приликите между Росен Петров и Слави Трифонов в личен план са наистина много. И двамата имат страх от брака, но поне Дългия е самостоятелен от 30 години насам. Нещо, което за депутата е непознато.

Росен Петров не живее като 45-годишен, а като тийнейджър
Росен Петров не живее като 45-годишен, а като тийнейджър, което вбесява Карина

Оказва се, че Росен Петров все още живее с родителите си, пише „Уикенд“. Макар наскоро да чукна 45 години, бившият телевизионер нямал изобщо намерение да се изнася от дома на баша си и майка си. Къщата била семейна в престижен квартал и изключително просторна. Мнозина я определяли направо като имение, но все пак е чудно защо Росен не иска да живее сам или поне само с приятелката си.

Всъщност точно тази несамостоятелност карала Карина Видолова да отлага встъпването в брак с депутата. Тя отказвала категорично да живее с родителите на приятеля си, а той пък отказвал да се изнесе от там. Бившият тв водещ бил много привързан към родителите си, които вече били в много напреднала възраст, заради което считал, че като техен син е длъжен да им помага до сетния им час, научи Kliuki.bg.

Като по-млада и широко скроена личност, Карина била на друго мнение по въпроса. Тя считала, че отношенията в една връзка са само между жената и мъжа, а това няма как да бъде така, ако не живеят само двамата. Самата Карина се била изнесла от вкъщи още след края на гимназиалното си обучение и сега живеела на квартира.

Росен Петров отдавна има някакъв страх от обвързване. Той е с настоящата си половинка отдавна, но никога не й е предлагал брак, да не говорим за пръстен. Причината обаче донякъде е и в Карина, която неколкократно е намеквала на любимия си, че няма да се омъжи за него, докато той е под един покрив с родителите си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Стефан казва

    Не може да се поставят такива условия на някого, какво като живее с родителите си. Сплотени семейства постигат много в живота, бизнеса, изкуствата. Това е по-стар начин на съществуване и си има предимствата. Ако живеят в апартамент всички не е възможно, но ако са в семейно имение е съвсем различно, това са по-богати хора. Какво, да ги остави там, а той да живее с нея в апартамент, и да ги чака да умрат, че да се премести обратно. Или може би да ги прати в старчески дом, за да може Карина да се шири там. Тя явно е виждала само бедни хора около себе си, затова така разсъждава.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.