Респект! Тя отказа на Слави Трифонов

Респект! Тя отказа на Слави Трифонов
3.5 (70%) 4 votes

Слави Трифонов не е свикнал да получава откази от жени, поне не и през последните 25 години!

Лиляна Боянова отказа на Слави Трифонов

Лиляна Боянова отказа на Слави Трифонов

Невероятното е факт, защото Лиляна Боянова прецени, че не може да бъде със Слави Трифонов само защото той е много заможен и известен. Журналистката в продължение на месеци е била ухажвана от Дългия, но без резултат. Това е станало преди година, малко след като Лили постъпила на работа в Би Ти Ви, научи Kliuki.bg.

Слави си бил харесал новинарката още от ТВ7 и когато узнал, че идва в неговата медия, полудял от щастие. Той изчакал известно време, преди да атакува, но изненадата му била много голяма, когато видял, че Лиляна няма интерес към него.

Досега Слави Трифонов печелеше жените най-вече с големите си финансови възможности, както и с популярността си. Затова не е случайно, че повечето дами в живота му са балерини, танцьорки или певици. За умна и интелигентна красавица като Лили Боянова обаче Дългия не бил особено привлекателна партия.

Интересното е, че по онова време журналистката е била напълно сама и е нямала нито един мъж до себе си. В момента тя пак е обвързана, но миналата година не е била. Затова можем да си направим крайния извод, че Слави Трифонов просто не е неин тип мъж.

За последно шоуменът въртеше любов с истински образована и интелигентна жена преди над 15 години. Тогава варненската психоложка Маги му беше завъртяла главата, но Дългия я заряза заради балерината Галя.

Другата по-умна дама, за която се говори, че е била със Слави, макар и за кратко, е Наталия Кобилкина. Ексцентричната рускиня е приятелка на психожката Маги и така се запознала и с Дългия.

Лиляна Боянова обаче заслужава уважение, защото показа, че за нея парите на един мъж не са най-важното у него. Тя отдавна се ползва с репутацията за най-красивата в своя бранш. За назначението й в БТВ виновна е изцяло Гена Трайкова, която забеляза таланта й, подплатен с уникална визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар