Никита нокаутира Кирил и грабна 27 бона

Никита нокаутира Кирил и грабна 27 бона
3.7 (73.33%) 3 votes

Никита Джонсън триумфира в петото издание на „Биг Брадър“ у нас!

Никита Джонсън е номер едно в тазгодишния "Биг Брадър"

Никита Джонсън е номер едно в тазгодишния „Биг Брадър“

Победителят вече е ясен. „Биг Брадър“ има своя достоен шампион и той е Никита Джонсън. Русокосата ексцентрична дама нокаутира на финала варненеца Кирил Симеонов. Битката беше оспорвана, но всъщност се оказа, че гаджето на Боби Ръгбиста е отвяло съперника си със 70 на 30%, научи Kliuki.bg.

Никита надделя главно с опълчването си срещу Цветелин Николов, когото зрителите ненавиждаха. Като проводник на доброто, тя се отличи с лидерски и много човечни качества, които отричаха напълно агресията.

Никита Джонсън е родена под името Милена, но впоследствие се прекръства. Тя предизвика много полемики по време на престоя си в Къщата заради визията си. Именно нападките за външния й вид сякаш й дадоха победата, тъй като колкото повече я критикуваха Съквартирантите, поради множеството й татуировки, толкова повече зрителите я харесваха.

Интересното е, че на третата позиция се нареди Пламен Богданов, който още от началото беше смятан за един от аутсайдерите. След излизането на Цецо обаче, фитнес инструкторът сякаш се поправи доста и вече не нападаше така остро околните. Това го спаси от номинации и го остави в битката почти докрая.

Четвърта приключи екзотичната хубавица Анита Болярова, която имаше голям шанс за успех, но предателството й спрямо Аделина Банакиева сякаш предопредели нейната участ.

Петото и последно място във финала остана за Екатерина Балабанова, която даже не очакваше нещо повече. Катя се отличи единствено със злобните си коментари по адрес на другия лагер, както и с увлечението си по Цветелин.

Никита със сигурност излиза с огромно удовлетворение от победата си, тъй като през цялото време тя беше изкарвана каква ли не, а всъшност се оказа, че хората са харесали точно нея. Боби не успя да триумфира, но приятелката му вече е по-богата с 26 651 лв. Честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Никита нокаутира Кирил и грабна 27 бона”

  1. Jeni

    сеп. 11. 2015

    Съобразих се с препоръката да смекча тона.Моля предишният ми пост да бъде изтрит.

  2. Петър Стакков

    сеп. 12. 2015

    ТРАВЕСТИТИТЕ ЩЕ ГИ УВАЖАТ 🙂

Добавете коментар