Какво не знаем за Нели Петкова

Какво не знаем за Нели Петкова
4.7 (93.33%) 3 votes

Красивата певица Нели Петкова сега има самостоятелна музикална кариера, но всички помим как преди публиката я разпозна благодарение на Слави Трифонов и неговото ежедневно вечерно шоу в националния ефир на Би Ти Ви.

След като около нея и музиканта Борис Солтарийски имаше преди време клюки за любовна сага, те се превърнаха в двойка на сцената, а и в живота, но откакто двамата не се виждат на работа при Слави Трифонов, често пък ги канят като гост музиканти заедно на различни тържества.

Нели Петкова има прекрасна визия и хубав глас, желаем й много успехи

Нели Петкова има прекрасна визия, а също и хубав глас, желаем й много успехи

Според изданията „Разкрития“ и „Локумки“, Нели Петкова има палаво поведение и не е от категорията верни жени. Тя не пропуска възможност да бъде с мъж, който й хареса, и като цяло тя умее да се забавлява.

Русокосата Нелка от Ку-Ку бенд, отдавна има своя самостоятелна кариера в музиката

Русокосата Нелка от „Ку-Ку бенд“ отдавна има своя самостоятелна кариера в музиката

По данни на изданията по-горе, Нели Петкова и Борис взимат по хилядарка за участие, като на последната сватба, на която ги канели, отново било така, но за разлика от Нели, която действа сама, Борис Солтарийски, продължава да дели всяко свое допълнително участие с процент пред работодатяля си Слави Трифонов. Но пък за сметка на тези дребни загуби, Нели Петкова жертва много, за да има самостоятелна кариера, за известен период дори напусна страната ни, но се върна.

Като част от шоуто на Слави Трифонов преди години вече

Като част от шоуто на Слави Трифонов преди години вече

Оказа се, че зад граница е също толкова трудно, а дори и повече и сега прави дуети с различни изпълнители – като последното й парче с Кристо със заглавие „Забранените неща“ е доста сполучливо.

Определено Петкова има чуден глас, тя изпълнява с лекота и фолклор, но както много други музиканти у нас, трудно успява да се наложи и да прави хитове, счита Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар