Румен Луканов си изпроси боя

Румен Луканов си изпроси боя
5 (100%) 2 votes

Румен Луканов може да пострада от варненски бизнесмени!

Румен Луканов може да пострада заради въпроса си към Кирил

Румен Луканов може да пострада заради въпроса си към Кирил

Снощното гостуване на Румен Луканов в студиото на „Биг Брадър“ може да му излезе много солено. Вече се прокрадна слух, че приятели на Кирил Симеонов искат да накажат тв водещия за думите му и по-скоро за въпроса му срещу Киро.

Припомняме, че Румен запита варненеца дали баща му в момента се гордее с него. Водещият на „Сделка или не“ визираше просташкото отношение на Кирил спрямо Никита, пояснява Kliuki.bg.

„Мен баща ми ме е учил от малък да се отнасям с всички жени както с майка си. Твоят баща сега горд ли е с теб?“ – бяха думите на Луканов към Симеонов.

Според слуховете, Кирил бил готов да подмине ситуацията, но не и някои от близките му приятели във Варна, които са влиятелни бизнесмени. Те били решени да потърсят сметка на Румен, тъй като познавали добре семейството на Киро и това било голяма обида към тях.

Самият Кирил обаче трябва да се пази от бой, понеже Боби Ръгбиста вече намекна, че ще се разправи с всички, които обиждаха жена му в ефира на Нова ТВ. Борислав най-вероятно ще започне с Цветелин, но редът и на Киро ще дойде.

Румен Луканов все пак опита да не бъде прекалено строг към варненеца, хвалейки го за доброто му образование и начетеност. Отношението към Никита обаче той не можа да го прости и затова накрая каза, че е малко повече за нея.

В момента Кирил е на хотел. Той не може да се прибира все още към Варна, тъй като във вторник го очакват в „На кафе“, където най-вероятно ще има доста провокативни въпроси към него, понеже нито един от коментаторите не му е фен.

Именно в следващите няколко дни, в които Киро е още в столицата, има вероятност Румен Луканов да пострада. Дано всичко се размине, защото никой не заслужава да бъде наказван заради изказване на мнението си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Румен Луканов си изпроси боя”

  1. Стойчо

    авг. 22. 2019

    ПОМИЯ, ПОМИЯ И ПАК ПОМИЯ!!! Е това е и Биг брадър и вие от клюки. ВСИЧКИ СТЕ ПОМИЯРИ и колкото по-бързо ви затрият, толкоз по-добре за тоя самозабравил се народ българския!

Добавете коментар