Мъката свърши: Люси Дяковска се примири със своята участ

Мъката свърши: Люси Дяковска се примири със своята участ
3 (60%) 2 votes

Люси Дяковска вече не си прави илюзии, че ще има някога дете!

Люси Дяковска се примири, че няма да има дете

Люси Дяковска се примири, че няма да има дете

От години най-голямата мъка за Люси Дяковска е свързана с невъзможността да има нормално собствено семейство. Тя съзнаваше, че увлечението й по жени е главната причина за това, но това не я отказваше да иска свое дете – до днес.

Певицата е получила пореден отказ да осинови бебе, научи Kliuki.bg. След като преди време се пробва в България и не успя, ексцентричната дама опита и в Германия. Процедурата дори е била задвижена, но раздялата й с възлюбената й там е спряла всичко и се е наложило Люси да се върне в България с разбито сърце.

Най-важното нещо при едно осиновяване е да съществува семейство. В чужбина законите са малко по-либерални и затова, когато Дяковска е живяла с въпросната германка, е получила разрешение за дете. Връзката им е изглеждала много надеждна, а и за пред закона много е помогнал фактът, че любимата на Люси вече е майка.

В един момент обаче всичко рухнало помежду им. Говори се, че германката отново се е върнала към мъжете, тъй като тя имала дълъг брак преди, но това не е сигурно. Единственото сигурно е, че Люси Дяковска пак живее в България.

Това обаче не е поради работата й в X Factor. Всъщност певицата си е търсила ангажименти у нас и Магърдич Халваджиян й е направил услуга. Все пак обаче сме длъжни да подчертаем, че Люси е единственият член на това жури, който заслужава напълно да стои на онази маса пред изпълнителите. Маги и Саня никога не са били професионални певци, а Криско е просто рапър, чиито гласови заложби съответно са доста съмнителни.

Вече на 39 години Люси се е примирила със своята участ да не стане майка. Тя не би могла да се прежали и да си легне с мъж. Няма и толкова сериозна връзка с жена, заради която да й позволят осиновяване.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мъката свърши: Люси Дяковска се примири със своята участ”

  1. Пепи Джел

    сеп. 13. 2015

    Люси да се пробва с мъж може да има това щастиеда си роди нейно .Въпреки ,че мрази мъжете ,и спомена и от лошото детство.

Добавете коментар