Неочаквано: Виж шокиращата истина за личния живот на Виктор Николаев! (подробности)

Неочаквано: Виж шокиращата истина за личния живот на Виктор Николаев! (подробности)
5 (100%) 2 votes

Виктор Николаев изглежда благ и кротък на ефир, но реалното му лице се оказа друго!

Половинката на Ани Цолова от сутрешния блок на Би Ти Ви Виктор Николаев винаги изглежда кротък, спокоен и крайно уравновесен в ефир. Оказа се обаче, че в личния си живот е доста по-различен и поведението му към съпругата Людмила Железова често пъти е непростимо, това разкриха близки до журналиста.

Това, което благоверната му никога няма да прости на Виктор Николаев е фактът, че тоя е зарязал нея и дъщеря им Дара едва два дни, след като бебето се е появило на бял свят преди осем години. Тогава Виктор Николаев отразявал кошмара с българските медици в Либия и заминал за Триполи, вместо да остане до родилката и бебето.

Виктор Николаев

Виктор Николаев пропуснал дори раждането на дъщеричката си Дара

„Виктор е страшно амбициозен. Той можеше да отмени пътуването и друг колега да го замести, но дори и през ум не му мина. Умираше от мерак да се докаже пред шефовете на БНТ, където работеше тогава. Жена му Людмила обаче още не може да му прости тази обида“, разкриват колеги на екранната половинка на Ани Цолова.

Нещо повече – Виктор Николаев често пъти пренебрегвал семейството си заради работата и почти винаги, щом се приберял у дома, започвал да натяква на жена си колко е изморен и плачът на детето го дразни.

Припомняме, че Людмила Железова е с десет години по-възрастна от Виктор Николаев. Тя работи като журналист в БНР и според запознати е причината мъжа й да успее да се нареди на апетитни длъжности в досагешните си медии.

Виктор Николаев е признавал, че се влюбил в Людмила още щом я зърнал за пръв път, но много от колегите му са убедени, че това не е истина. И, че водещият добре е преценил ходовете си, както и шансовете за кариерно израстване от брака си с Людмила.

„Добре си изигра картите. Преди да се хване с жена си, той не беше нищо, никой не знаеше за него. Връзките и познанствата й обаче му отвориха вратите към доста апетитни места, затова всички знаят, че амбицията му беше по-силна от едната чиста любов“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар