Гери-Никол продължава да твори

Гери-Никол продължава да твори
5 (100%) 5 votes

Гери-Никол изпъква не само с красотата си, но и с истински гласови талант.

17-годишното дарование от миналия сезон на „Х Фактор“ Гери-Никол може би най-добре от всички участници в предаването успя да се възползва от връхлетялата я моментна слава. Варненката грабна мига и не го пуска. Тя продължава с развитието си на музикалната сцена.

Причината за успеха на Гери-Никол е фактът, че музикалната й кариера стартира веднага след края на участието й в „Х Фактор“. Младата девойка не стоя да консумира готовата слава, която така или иначе щеще бързо да се изчерпа, а веднага започна със собствени проекти.

Гери-Никол

Гери-Никол продължава напред по пътя към голямата музикална слава

Kliuki.bg припомня, че Гери-Никол се прочу в група от още две момичета, която журито на „Х Фактор“ нарече „Sweet 16“. Засега от трите девойки само Гери успява да се наложи на музикалния пазар, а за това допринесоха много и изявите й с Криско, който има много широк спектър от почитатели.

Факт е обаче, че Гери-Никол е наистина страшно талантлива и притежава рядък за нашите ширини глас, наподобяващ на големите западна R&B звезди. А песента й с Криско „Ела и си вземи“ я изстреля на върха в родните класации, като й осигури доста внушителна фенска маса.

Идеите в главата на Гери-Никол обаче не спират дотук. Тя имала доста проекти в съзнанието си, на които се очаква да даде шанс през следващите месеци. Доста и от другите рапъри изявявали желание да направят дует с девойката, виждайки какъв хит е станала песента й с Криско.

Мечтата на Гери-Никол е да стане звезда от типа на Дженифър Лопес примерно. Можем само да се надяваме, че ще успее, тъй като подобен на нейния глас е рядкост и е хубаво, че точно в България има такъв. Очакваме съвсем скоро варненската тийнейджърка да стане сред най-известните изпълнители на страната ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гери-Никол продължава да твори”

  1. мнение

    сеп. 13. 2015

    Визия и поведение на лека жена то затова бащата е взел това решение Явно в семейството има един който мисли с главата си за бъдещето и След време може и да му е благодарна.че не е станала поредната кифла която се мисли за кроасан

Добавете коментар