Ужас: Разкриха кошмарна истина за щерката на Илиана Раева и Наско Сираков! (подробности)

Ужас: Разкриха кошмарна истина за щерката на Илиана Раева и Наско Сираков! (подробности)
3.5 (70%) 4 votes

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Виолета е изживяла същински ужас!

Семейството на Илиана Раева и Наско Сираков е едно от най-сплотените и стабилни сред така наречените БГ звезди. Двамата се радват на прекрасни дъщери в лицата на Славея и Виолета, които нищо чудно скоро да ги направят и тъстове.

Не всичко обаче в живота им е вървяло по мед и масло, а семейството е преживяло истински шок преди години с малката си дъщеря Виолета Сиракова. Това разкриха източници, близки до дома им, пише вестник „Уикенд“.

Илиана Раева

Илиана Раева и Наско Сираков имали ужасяващо преживяване в Сарагоса

Ужасът започнал, когато през 1988-а година Илиана Раева и Наско Сираков се преместили да живеят в испанския град Сарагоса, където футболистът играл в „Реал“. Вместо удовлетворение и щастие обаче, престоят им в чужбина се оказал същински ад.

Оказало се, че къщата, която семейството наело, докато живее там, е била обитавана от нечисти сили. Първо влиянието им изпитал на собствен гръб Наско Сираков, който в течение на месец и отгоре, не можел да се възстанови от заболяване, подобно на грип.

„В началото решил, че е някакъв вирус, но дори лекарите останали шокирани, когато видели, че каквото и да правят, не му минава. А после настъпил и кошмарът с децата. Славея го преживяла по-леко, като само не можела да спи и била раздразнителна. Виолета обаче изпадала в силни кризи, викала и блъскала главата си в стените, точно като обладана от демон“, разказват познати на семейството на футболиста и златното момиче.

Уплашени от случващото се и от честите шумове и стъпки, които чували нощем в къщата, те решили да се допитат до Ванга. Илиана Раева хванала самолета и отишла при петричката пророчица, която ги спасила от черните сили като им дала светена вода, с която да напръскат цялата къща в Сарагоса.

„Ванга направи голямо добро на семейството, след това Виолета се оправи напълно. Наско Сираков обаче не успя да продължи договора си с отбора и се наложи да се приберат в България. Но и това беше за тяхно добро“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар