Ивана избухна: Не пия „чудни“ хапчета, отслабнах само с този режим! (разкри как пребори мазнините)

0

Ивана най-сетне се прости с наднорменото тегло, което я мъчеше години наред, заради алергична реакция на организма й!

Певицата на народа Ивана е просто неузнаваема. Тя успя да пребори наднорменото тегло, което я мъчеше години наред, а мало и голямо по медиите се зае да разкрива на читателите кои са „вълшебните“ хапчета и съставки, стопили примата.

Оказа се обаче, че в тези информации няма нищо вярно. „Омръзна ми да чета и слушам какво и как пия, за да отслабна. Ще го кажа за пореден и последен път – не взимам никакви „магически“ хапчета за отслабване. Това, което постигнах, се дължи на много воля и един здравословен хранителен режим, който следвам. Всеки може да постигне същото, стига само да опознае тялото си“, избухна Ивана за слуховете по неин адрес.

Ивана
Ивана разкри режима си за отслабване, не залага на лъжливи хапчета

Тя призна, че дълго време е пълнеела от стреса, който непрекъснато я карал да слага разни храни в устата си. Много от тях били вредни и това оказало влияние на фигурата й.

От месеци насам Ивана спазва железен режим. Това не е определена диета, в която всеки ден трябва да се храниш с точно определени неща, а режим, който изхвърля вредните продукти от менюто.

„Яжте нормално, само си забранете консумацията на сладко, твърде солено, мазно, пържено и газирано. Да, на пръв поглед изглежда сложно и сякаш се отказваш от всичко вкусно за ядене, но всъщност не е така. Въпросът е да минат първите няколко дни и се свиква. Има толкова много и разнообразни храни, с които можем да си угаждаме“, споделя Ивана.

Тя например ядяла месо вече само два пъти в седмицата, а три пъти седмично залагала на консумацията на риба и морски дарове. Плодовете ограничила като избягвала най-сладките от тях и приемала плод като ябълка, портокал или киви само веднъж на ден, най-късно до 14 часа.

През останалото време Ивана се храни с огромно количество пресни зеленчуци и всякакви видове салати. Картофите и ориза си позволява само варени и почти без сол, но не редовно, защото съдържат голямо количество въглехидрати.

„Ям салати с риба или салати с месо, правя си омлети, а яйцата ги консумирам по всички възможни начини, без пържено с мазнина. Сирене и кашкавал също хапвам, просто внимавам да са по-нискомаслени. Това е – опитайте и сами ще видите, че има ефект. Без да ви се налага да гладувате или да пръскате пари за измамни хапчета, прахчета и прочие боклуци“, убедена е Ивана.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.