След аферата на Гущеров: Мария с шокиращо разкритие! (взе неочаквано решение за брака си)

След аферата на Гущеров: Мария с шокиращо разкритие! (взе неочаквано решение за брака си)
5 (100%) 3 votes

Мария Гущерова реагира по най-изненадващия начин на изневярата на своя Мечо!

След като гръмна скандалът с изневярата на Християн Гущеров, който близо два месеца украсявал с рога главата на съпругата си Мария, нещата не спряха дотук. Певицата допълнително наля масло в огъня с неочакваното решение за брака си, това разкриха близки до миньончето.

Припомняме, че познати на Християн Гущеров издадоха аферата му с млада и стройна студентка, работеща като управител на столичен хотел. Заварката станала преди малко повече от месец и половина, а пухкавелкото на няколко пъти е засичан с новата си любовница вечерно време, докато благоверната му Мария се поти зад микрофона по родните чалга кръчми.

Мария

Мария шашна всички с решението си да си затвори очите, за да спаси брака си

Оказа се обаче, че не само неутрални очевидци са станали свидетели на романтичните подвизи на Мечо. Самата Мария научила за прегрешенията на наследника на олигарха Добромир Гущеров и лично спипала неверника с девойката.

„То не бяха крясъци, то не бяха писъци. Мария дойде в хотела и вдигна такъв скандал, че ако не беше известно лице, със сигурност щяха да я изхвърлят с полиция и охрана. Нахвърли се на момичето, а съпругът й гледаше като отровен – дума не можеше да обели“, разказват втрещени очевидци, пише вестник „Всеки ден“.

Това, което тотално отчая много от феновете на Мария обаче, е неочакваното й решение. Тези дни певицата открито и категорично разкрила пред близките си, че каквото и да се е случило, колкото и бясна да е на Християн, за нищо на света нямало да жертва брака си.

„Няма да направя кефа на някаква кифла. Потъркаляла се е малко, наиграла се е – стига толкова! Християн е мой законен съпруг и ще си остане такъв, колкото и да не им се иска на някои“, заявила твърдо Мария, решена да запази семейството си с цената на всичко.

„Разбира се, че няма да се разведе. То пък кой ли е очаквал друго?! Жени като Мария, които разчитат на парите на своя си чичко паричко, са свикнали да търпят. Както се казва – който иска да язди камилата, трябва да й диша и газовете“, одумват я из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар