Бомба: Избухна скандал между Кичка и дует Ритон! (виж какви шокиращи думи си размениха)

Бомба: Избухна скандал между Кичка и дует Ритон! (виж какви шокиращи думи си размениха)
5 (100%) 2 votes

Кичка Бодурова и дует Ритон не могат да се гледат дори на снимка от години!

Само часове след старта на Вип Брадър снощи, избухна първият скандал в Къщата. Противно на очакванията обаче, той не се разрази между „кифлите“ Светлана Василева и Моника Валериева, а между титаните на БГ музиката Кичка Бодурова и дует Ритон.

Разпрата тръгнала от нетактично изказване на устатата Кичка Бодурова, която започнала да се звездее и се изпуснала пред Луна, че навремето тя е била по-голяма красавица от Катя Михайлова. Нещо повече – по думите й много колежки се сваляли на Здравко Желязков (една от които Нели Рангелова), но той повече харесвал нея.

дует Ритон

Кичка Бодурова няма мярка на устата си, но си намери майстора в лицето на дует Ритон

Катя обаче била толкова ревнива, че дебнела мъжа си на всяка крачка. Това подхвърлила Кичка Бодурова, разкриха хора от кухнята на предаването, а думите й към Луна били дословно предадени на дует Ритон от седящият наблизо Иво Танев.

Разбрала за клюките на колежката си, Катя само презрително се изсмяла и се пошегувала със Здравко. Който на свой ред и с присъщия си остър език отвърнал, че по-скоро се е заглеждал по братя Аргирови, отколкото по Кичето.

Бодурова изригнала, изкрещявайки, че изисква уважение, но получила отговор, че то не се дава, а се заслужава. „Кичка така се вбеси, че едва не уби с поглед Катя и Здравко. Но тя направи същото и снощи, когато ги видя да влизат. Тази жена не може да им прости, че са по-известни и обичани от нея, и винаги ще бъдат такива“, коментират източниците.

Всъщност враждата между тях започва още преди 20-ина години, когато тримата били заедно на турне, а Кичка се имала за най-голямата звезда у нас. И един ден най-безцеремонно казала на Катя да отива да й купи череши от пазара.

„Каква си ти и какво си въобразяваш?! Катя да не ти е слугиня?! Я си знай мястото, защото си смешна“, креснал Здравко на Кичето, след което отношенията им изстинали завинаги.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар