След фурора по тялото й: Неузнаваемата Векилска разкри, че се е стопила с диетата 6х6! (свали 11 кг)

След фурора по тялото й: Неузнаваемата Векилска разкри, че се е стопила с диетата 6х6! (свали 11 кг)
3.3 (66.67%) 9 votes

Мариана Векилска от няколко дни е в центъра на медиите с новата си фигура, като изваяна е!

Водещата Мариана Векилска предизвика истински фурор като се появи в ефир неузнаваема. Бившият модел, който от дълги години се бореше с наднорменото тегло, но вместо да слабее, ставаше все по-окръглена, най-сетне успя да отслабне.

Зрителите и най-вече познатите на Мариана Векилска не могат да се нагледат на чисто новата й визия, а спекулациите относно това как я е постигнала, стигнаха твърде далеч – като липосукция например.

Мариана Векилска

Мариана Векилска е просто неузнаваема, като фиданка е

За да обори тези клюки и нелепи твърдения, журналистката разкри, че никога не се е подлагала на каквито и да било пластични корекции, камо ли изсмукване на тлъстини. Тя сподели пред колегите и приятелите си, че единственото, което й е помогнало в битката с килограмите, е диетата 6х6, която спазва вече близо два месеца и половина.

Въпросната диета се оказа и не толкова сложна за изпълнение. При диетата 6х6 има едно основно правило и то е, че всяка седмица се пазаруват едни и същи храни за 6 последователни дни, като освен тях не се яде нищо друго.

На едната седмица Мариана Векилска се е хранила предимно с протеини като за целта се пазаруват шест пакета пилешки пържоли, по шест от няколко вида зеленчуци, или шест риби и морски продукти, вместо месото. Всичко е по избор на самия човек, но важното е да не се приемат въглехидрати.

Ред на въглехидратите идва на следващата седмица, когато те заменят протеините в менюто отново за шест дни. Тогава може да се консумират картофи, ориз, боб, малко брашно и дори по някой десерт през ден-два. Важното е храненето да се базира на принципа на разделното хранене.

Третата седмица се залага основно на млечни продукти, след което диетата 6х6 се повтаря отново до постигане на желаното тегло. Казва се диета 6х6, защото всяка седмица човек има право на един „мръсен“ ден – най-добре неделя, в който си хапва всичко, което си пожелае. Но, разбира се, внимава само с количеството.

През цялото това време трябва да се пие много вода, не по-малко от поне три литра всеки ден.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “След фурора по тялото й: Неузнаваемата Векилска разкри, че се е стопила с диетата 6х6! (свали 11 кг)”

  1. виждащ

    сеп. 15. 2015

    Къде видяхте отслабнала тая проста свиня не ми е ясно. Все същият добитък си е.

Добавете коментар