Помните ли Силвия Зубева?! Красивата учителка – гореща и тази година! (СНИМКИ)

Помните ли Силвия Зубева?! Красивата учителка – гореща и тази година! (СНИМКИ)
3.7 (73.33%) 3 votes

Силвия Зубева и скромна, и в бежово, и една година по-възрастна – все още спира дъха

Силвия Зубева отново спечели аплодисментите на Първия учебен ден. Хубавата учителка, която миналата година стана сензация не само в българското интернет-пространство, тази година отново разбуни духовете.

Красавицата от Ихтиман и на вчерашния 15-ти септември даде основание да й лепнат клишето, че „върнала мъжете в първи клас”, видя kliuki.bg. Силвия Зубева въведе учениците си в училище обсипана с букети и страхотна както винаги.

И покрита от глава до пети - красотата пак изпъква

И покрита от глава до пети – красотата пак изпъква

Младата „госпожа” (в живота – всъщност „госпожица”) много се беше разстроила от предишните коментари и родителите на децата чак й се разсърдиха, че заради нея са на първите страници на вестниците. Беше преследвана с неприлични предложения по малките часове и пиперливи коментари в социалните мрежи.

Силвия Зубева среща истинско одобрение в "своите" деца

Силвия Зубева среща истинско одобрение в „своите“ деца

За да си спести и тази година същите емоции, избра да открие настоящата учебна година с дълга рокля, която я покрива цялата, в достатъчно неангажиращ цвят.

Ако е целяла да не предизвиква внимание, пак е сбъркала. Критикарите не харесаха стилния, но скромен тоалет от 2014, как ще пропуснат прилепналата рокля от 2015?!
silvia zubeva 2
Силвия Зубева, съвсем като по Йовков – Грешна беше тая жена, но беше хубава, няма скоро да спре завистниците. Тя вече води второкласници в 119-о СОУ и се гордее, че реализира наученото в специалностите Педагогика и Логопедия в Софийския университет.

До миналата година имаше сериозен приятел. Той може съвсем скоро да я легализира като „госпожа”, предвид бижуто на безименния пръст на дясната й ръка.

Това може да укроти интригантите и да успокои ревнивите дами в училищния двор. Нищо че няма да извади Силвия Зубева от класацията на най-красивите в родното образование!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар