Неочаквано: Ернестина с шокиращо признание в Къщата! (всички се шашнаха от думите й)

Неочаквано: Ернестина с шокиращо признание в Къщата! (всички се шашнаха от думите й)
5 (100%) 2 votes

Ернестина Шинова определено е една от фаворитките в Къщата на Вип Брадър – както за съквартирантите, така и за зрителите!

Чаровната съпруга на режисьора Андрей Слабаков – Ернестина Шинова се радва на всеобща симпатия, както от съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, така и от зрителите. За момента дори тя е най-сигурният кандидат за победа в шоуто.

Въпреки обичайната си разумност и дипломатичност обаче, Ерна успя да шашне всички около себе си в Къщата като направи шокиращо признание за себе си. А именно, че не се гордее с визията си. Думи, които смаяха всички, изречени от устата на една жена на 52 години, която за възрастта си изглежда просто зашеметяващо.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова разкри най-болезнения си комплекс – дали е истина, или ход?!

Без да й пука какво мислят околните и дали зрителите няма да я обявят за лицемерна „актриса“ в шоуто, Ернестина Шинова изби рибата като призна, че краката й са отвратителни. „Да, слаба съм, но бъкам от целулит – с години съм си го отглеждала“, разприказва се Ернестина, а видните „кифли“ в Къщата – Светлана Василева и Моника Валериева не скриха задоволството си от комплекса на Слабаковата съпруга.

Оказа се, че това е един от най-големите проблеми на актрисата, която избягвала да гледа крайниците си, тъй като целулитът и дупките по тях я ужасявали.

Познати на Ернестина Шинова потвърдиха думите й, обяснявайки, че тя винаги е била слаба, но е заклет пушач. Което в комбинация с нередовно хранене и то на вредни храни, довело до потресаващи резултати за кожата на тялото й, пише вестник „Уикенд“.

Въпреки това обаче Ернестина Шинова не се притеснява да носи къси поли и панталонки, а целулита си прикрива или с чорапогащници, или със специални мазила, замаскиращи несъвършенствата.

Според някои от съквартирантите обаче, проблемът на Ернестина изобщо не е проблем и тя преиграла, само за да се хареса на моделките в Къщата и да се сближи с тях. Истина ли е това, или не, ще разберем скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар