Бомба: Елен Колева забърса семен мъж, съпругата му в шок! (известната двойка пред развод – подробности)

Бомба: Елен Колева забърса семен мъж, съпругата му в шок! (известната двойка пред развод – подробности)
5 (100%) 2 votes

Елен Колева продължава да доказва, че може да има всеки мъж, когото пожелае, пък дори и той да е семеен!

Мъжемелачката Елен Колева, както я наричат доста вип-персони от светския елит на столицата, хич не си поплюва. След като 6-годишната й връзка с мастития бизнесмен Александър Найденов приключи по възможно най-болезнения и жесток начин, тя не се е отдала на почивка и усамотение, а е в търсене на нова половинка.

Припомняме, че Сашо Майонезата разбуни духовете като нарече Елен Колева в ефир „морална шантонерка“ и жена, която използва мъжете до себе си за лични облаги. Обидите му към нея надхвърлиха всички граници на допустимото, но истината е, че след раздялата им, Елен Колева значително обедня.

Елен Колева

Елен Колева опасно близка с Алфредо Торес

Днес обаче тя се радва отново на мъжко внимание, при това на много известна в България персона – а именно латино танцьорът Алфредо Торес. Още от участието им в шоуто „И аз го мога“, той хлътнал по изкусителката, която не спирала да се заиграва с него уж приятелски зад кулисите, разкриват източници пред вестник „България днес“.

Всичко щяло да е просто обикновен флирт, ако занасянето му с Елен Колева не накарало Алфредо Торес драстично да се отчужди от съпругата си – българката Гена, на която направи четири деца.

Припомняме, че преди известно време съседи на танцьора разказаха, че не са го виждали да се прибира у дома си повече от месец, а жена му и децата едва свързвали двата края. А днес из светските среди упорито се говори, че семейството е пред развод и това се дължи на искрата между Алфредо и Елен Колева.

Алфредо Торес има прекрасно семейство, ще е грехота да го изгуби

Алфредо Торес има прекрасно семейство, ще е грехота да го изгуби

„Гена е страшно свястна жена, но това, което й причинява Алфредо Торес, е непростимо. Профилът му във ФБ е публичен и дори ние виждаме как не спира да флиртува с Елен Колева, я тя му отвръща – явно й четка егото. Но за сметка на семейството ли?!“, възмущават се познати на танцьора.

Какво наистина се случва между тях двамата и дали бракът на Торес действително е на път да приключи, предстои да стане ясно занапред.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бомба: Елен Колева забърса семен мъж, съпругата му в шок! (известната двойка пред развод – подробности)”

  1. Кет

    сеп. 16. 2015

    Ленчето е ясна, но този е африканец, от него ли чака някой вярност? И що? Те нямат такива сцецифики в културата си, да бъдат верни, оправят си жените в племето както дойде, има племена, където братята на булката имат ангажимент да отглеждат децата и заедно с нея, щото таткото не могат да го намерят никъде, те просто не живеят с жените си. Чак християнството ги е вкарало в пътя, не много обаче.

Добавете коментар