Благо Георгиев отвратен от Есмер! (Ето с кого му сложи рога танцьорката)

Благо Георгиев отвратен от Есмер! (Ето с кого му сложи рога танцьорката)
5 (100%) 2 votes

Благо Георгиев е отвратен от танцьорката Есмер

Защото Есмер намери заместител на лъжливия ритнитопковец Благо Георгиев. Напълно отчаяна, топ хореографката го подмени с влечуго. Странната й страст й докара много недоброжелатели, но на разглезената топ хореографка изобщо не й пука от мнението на хората. Руската танцьорка се е вманиачила непрекъснато да се щрака в социалната мрежа със змии и други екзотични животни, пише Блясък. Странните й домашни любимци повече предизвикват гнус и потрес, отколкото умилителни чувства у аудиторията.

След като се разочарова, че гаджето й няма да я заведе до олтара и направи своя законна половинка, руската шампионка по аржентинско танго се заиграла опасно с влечуги, които предизвикват отвращение у нормалните хора. В домашния терариум на годеницата на Благо Георгиев присъствали още тарантули, игуани и други африкански чудесии.

Есмер Омерова замени Благо Георгиев

Есмер Омерова замени Благо Георгиев

една от змиите Есмер много обичала да позира на профила си в нета, като опасно я доближавала до лицето си. Според зевзеци тя е решила да се пробва дали ще успее да опитоми студенокръвните твари. Ако й се отдаде в дресировката, след това да опита дали ще стане и с гаджето си.

Есмер знаела, че Благо Георгиев е плейбой, има слаби ангели, но все се надявала да не е толкова непостоянен, поне с нея. Защо сватбата се отложи, въпреки прекомерния медиен шум и холивудския избор на место и ВИП гости, си остава мистерия. Но неустановеното положение все повече изнервяло Есмер Омерова, твърдят близки нейни приятелки. За да се разсее, тя решила да си отглежда питомци, но не искала да са типични за останалите хора.

Сред чудатия арсенал от животни Есмер е взела да се грижи за малък тигър и голямо хъски. Репликата на Анджелина Джоли била бясна на футболиста, че въпреки обещанието му големия ден да се случи в началото на септември, той продължава да се ослушва и да търси причина за отлагане. Затова тя решила индиректно да го сплаши, като натъпче апартамента му в Моска, където двойката живее, с опасни твари. Дали между Благо Георгиев и Есмер има някакво напрежение и отношенията вече са дълбоко пропукани, питат се зложелателите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар