Извънредно: Лекарски екип в Къщата на Вип Брадър заради Преслава! (виж какво се случва с певицата)

Извънредно: Лекарски екип в Къщата на Вип Брадър заради Преслава! (виж какво се случва с певицата)
3.8 (76%) 5 votes

Преслава е на ръба на нервна криза, а сагата с Пламен Богданов я доведе до ръба!

Лекарски екип е допуснат в Къщата на Вип Брадър, за да се погрижи за поп фолк дивата Преслава. Това разкриха източници от кухнята на Нова телевизия като визитата на медиците не била никак случайна.

Още преди влизането си в шоуто, Преслава доверила на екипа, че се нуждае от няколко неща – да излиза няколко пъти седмично за участия, да не бъде снимана без грим и да й бъдат осигурени всички необходими лекарства за нервите, както и системни прегледи от специалист, съобщи новината агенция ПИК.

Преслава

Преслава е влязла в Къщата с куп лекарства и уговорка за лекарски контрол

Обществена тайна бе, че нервната система на Преси е силно разклатена заради множеството скандали и драми около бившата й вече връзка с Жоро Бирмата. Двамата дори бяха привиквани в полицията заради няколко мелета в столични дискотеки, а колегата на Преслава – Фики Стораро дори пострада в едно от сбиванията.

„Оттогава Преслава не е добре с нервите, а състоянието й не се лекува напълно толкова бързо и лесно. Сега е добре, защото се стреми да пие малко и да забрави несгодите сред уединението с останалите съквартиранти в Къщата. Но ето, че отново й устроиха капан с измислиците на Пламен Богданов, което пак я метна на черешата“, разкриват източниците.

Затова и Преси се радва на изключителни превилегии от страна на екипа на риалитито, като се е договорила с тях да бъде показвана от камерите само в моментите, в които е в отлично психическо състояние. Ако получи нервен срив или избухне в истеричен пристъп и се скара с някого, това не бива да бъде отразявано по никакъв начин, пише ПИК.

Всички са лоялни към Преслава, в това число и лекарите, ангажирани да я посещават и наглеждат през определен период от време, за да може пред тях тя да излива душата си и всичко, което й тежи.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Извънредно: Лекарски екип в Къщата на Вип Брадър заради Преслава! (виж какво се случва с певицата)”

  1. Ralica Rainova

    сеп. 16. 2015

    Наркоманка

Добавете коментар