Шок в Къщата: Джино къса синджира и се нахвърля на Богданов заради Джена! (виж топ сеира на шоуто)

Шок в Къщата: Джино къса синджира и се нахвърля на Богданов заради Джена! (виж топ сеира на шоуто)
3.8 (76.67%) 6 votes

Пламен Богданов, горкия, не случи на щастливо и спокойно съжителство със съквартиранти и в двата сезона!

Страшен сеир предстои за съквартирантите и най-вече за зрителите на Вип Брадър, макар че за Пламен Богданов това си е чиста проба ужас. След като стана за смях пред цяла България заради приказките си за измислената връзка с Преслава, екс футболистът ще си изпати още по-здраво.

Обидата на Преси е нищо, пред гнева на Джино Бианкалана – бившото гадже на певицата Джена, с която Пламен Богданов ще признае, че има любовна връзка. Той ще бъде привикан в изповедалнята от Биг Брадър, където ще поясни, че не Преслава, а Джена е неговата истинска любима.

Пламен Богданов

Пламен Богданов ще изживее страшен кошмар заради любовта си

Без да подозира, разбира се, че американският годеник на Джена – Джино Бианкалана, не е на хиляди километри, а само на няколко метра разстояние от него и гледа всичко. Сеирът ще бъде пълен, когато Джино бива привикан да се премести в тузарската къща на виповете и се среща очи в очи с Пламен Богданов след изповедта му.

„Ще има драма, ще има скандал, а Пламен ще трепери от страх, защото Джино ще покаже кой е и на какво е способен. Нещо повече – момченцето от Пазарджик за енти път ще поиска да си събере нещата и да се изпари от формата“, разкриват източници от кухнята на предаването.

Защото в яда си, Джино ще скочи на Пламен Богданов и само фактът, че наоколо го дебнат камери, а охраната бди отвън, ще спаси любовчията Пламен от физическа саморазправа.

Словесните нападки на Джино към Богданов обаче ще накарат всички да се пръснат от смях, с изключение на самата жертва в случая, която за пореден път ще установи, че огромната иначе Къща на Вип Брадър, изведнъж му се е сторила тясна. Гледайте, циркът предстои съвсем скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шок в Къщата: Джино къса синджира и се нахвърля на Богданов заради Джена! (виж топ сеира на шоуто)”

  1. ЕРИ

    сеп. 16. 2015

    До кога ще гледаме и слушаме, тоя пазарджишки, неграмотен селтак. Биг брадър, айде разкарайте това момченце.

  2. Иван Лашев

    сеп. 16. 2015

    ма къв е то Джино бе аз едно че за първи път го чувам две че ако го плесна няма да остане и прическата му единственото че има много пари и това го прави звезда ли хаха поканете Бате Бойко тогава

Добавете коментар