Палат като на приказна фея: Домът на Наталия Симеонова ще ви смае! (виж СНИМКИ от нейния рай)

Палат като на приказна фея: Домът на Наталия Симеонова ще ви смае! (виж СНИМКИ от нейния рай)
5 (100%) 2 votes

Чаровната Наталия Симеонова може да не живее с мъжа на сърцето си Денис Ризов, но определено живее в приказка!

Русокосата Наталия Симеонова с право бе „коронована“ от българите като фея – дали феята на любовта, или феята на доброто, тя отдавна си спечели място в сърцата на зрителите.

Малцина обаче са виждали в какъв разкош живее (според нас съвсем заслужено), тъй като Наталия избягва да парадира с възможностите си и единственото, за което говори открито, без значение дали ще й причини болка, са неугасващите й чувства към бащата на дъщеря й Денис Ризов.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова и Виктория живеят сред райска красота

Е, както винаги се е казвало, в този живот не можеш да имаш всичко. Наталия Симеонова и Денис Ризов не успяха да се съберат отново, поне до този момент, но пък за сметка на това, водещата живее в истинска приказка.

Наталия Симеонова разполага с огромен палат в баровския комплекс край „Панчарево“, където се нанесе със щерка си Виктория преди около пет години, пише вестник „Всеки ден“.

Дизайнерката, на която Наталия повери изцяло грижата за обзавеждането и подредбата на дома си, е била препоръчана от нейната най-вярна дружка – вдовицата на Жоро Илиев – Мая Илиева.

Златната баня на Наталия Симеонова ще бъде досущ като тази

Златната баня на Наталия Симеонова ще бъде досущ като тази

Всичко в огромната къща на Наталия Симеонова е решено в бяло и златно, а наскоро водещата си наумила да ремонтира банята си като я преобрази изцяло в златни тонове. За някои от познатите й, това граничи с кича, но Наталия е убедена, че няма да преминава границата и всичко ще бъде страшно стилно и изискано.

Освен това, Наталия Симеонова си пада по ретро предметите и в дома й могат да се видят стар часовник с махало, ретро телефон, няколко колекционерски кукли и много други красоти.

Ето я прекрасната къща отвън

Ето я прекрасната къща отвън

Наталия се чувства прекрасно у дома. А и как не, при тези красоти...

Наталия се чувства прекрасно у дома. А и как не, при тези красоти…

Снимка на огромния й хол, където пие кафе с гостите си

Снимка на огромния й хол, където пие кафе с гостите си


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Палат като на приказна фея: Домът на Наталия Симеонова ще ви смае! (виж СНИМКИ от нейния рай)”

  1. Nespravedlivost

    юни 19. 2017

    I az si padam po zlatnoto i bialoto i dori sum se sreshtala s tiahnoto obkrajenie , no moiat maj me susipa kato svidliv ciganin , jiviah blizo do tiah, te si podavat lajicata edni na drugi zatova jiveiat v razkosh

Добавете коментар