Приятелки ли?! Джуджи разбита от предателството на Гала! (истината втрещи всички)

Приятелки ли?! Джуджи разбита от предателството на Гала! (истината втрещи всички)
3.7 (73.33%) 3 votes

Гала и Джуджи години наред се водеха като първи дружки и никой не подозираше какво ще последва!

Гала и Джуджи – двете симпатяги от Нова телевизия години наред бяха неразделни приятелки. Още малко и щяха да се превърнат в копия на Зуека и Рачков – винаги заедно. Тъкмо това тяхно приятелство стана причина за шока, в който изпаднаха техни познати и колеги днес, разкриха източници от медията.

От няколко дни се знае, че Деляна Маринова – Джуджи е отстранена от любимото си предаване „На кафе“, в което дълго време хвърляше всичките си сили и енергия. За Джуджи „На кафе“ беше като втори дом, а колегите си приемаше като свое семейство. Особено Гала, с която и сестри да бяха, нямаше да са толкова гъсти, разказват техни познати.

Гала

Гала можеше да спаси работата на Джуджи, убедени са техни познати

Какъв бил шокът на Джуджи обаче, когато разбрала, че след като продуцентът на предаването я отстранява и изплаща в неплатен отпуск поне за идните три месеца, приятелката й Гала не си мръднала пръста, за да я спаси и остави на работа.

„Джуджи е като болна, горката. Всеки умен човек ще си даде сметка, че когато шефът те отстрани за три месеца и то без да ти плаща, да те върне обратно е толкова вероятно, колкото да заживеем на Марс до Коледа. Ясно е, че в Нова телевизия са правили преразпределение на бюджетите и се е наложило да режат кадри, но точно Джуджи ли?! Която беше дясната ръка на Гала“, шашнати са колеги на пухкавата и вечно усмихната блондинка.

Те са категорични, че Гала има достатъчно сила и позиции в предаването, за да успее да спаси Джуджи и да запази мястото й, но уви – по неясни засега причини не го е направила. „Джуджи тъгува много, защото го приема като предателство, макар и дума да не каза на Гала“, споделят източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Приятелки ли?! Джуджи разбита от предателството на Гала! (истината втрещи всички)”

 1. виждащ

  сеп. 17. 2015

  Време е вече и Гала да си хваща задника и да се омита от Нова тв.Толкова противни личности в нито една телевизия няма Крещят викат смеят се като откачени на собствените си простотии Грозни тъпи отвратителни лелки със съмнителен морал дай им да развалят семейства и да изчукат де що мърда.

 2. Я стига с тези фалшиви сълзи!Тази Джуджи се взе много насериозно като взе да се бута из всеки формат,само и само да е в светлината на прожектора като досади до смърт.Спокойно ще си минем без нея,макар че ако ме питате,може и без Гала,дето вече е скучновата с нейните бабешки истории.Пък,както мълвят, Джуджи си е доста заможничка,та че пари не и липсват

 3. Angelina Mednikarova

  сеп. 19. 2015

  Чудно ми е, как остана и предаването на Гала? Все едно и също, и нейните лигавщини, и превземки вече омръзнаха на много зрители!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар