Това не е истинското лице на Джино Бианкалана! (Бил полумъртъв, половината му глава е от метал)

Това не е истинското лице на Джино Бианкалана! (Бил полумъртъв, половината му глава е от метал)
3 (60%) 2 votes

Джино Бианкалана живее втори живот в Щатите, но не само в преносен смисъл – пияни хулигани го пребили почти до смърт

Животът на Джина Бианкалана не е само попфолк, убийствено скъпи аксесоари, дрехи и бързи коли. Баровецът от Чикаго крие жестока лична драма, която съсипала семейството му, научи kliuki.bg.

На бившия годеник на Джена не му е лесно. Той има всичко, което иска и което струва пари, но стои затворен с непознати, всяко негово движение се записва, а за капак – трябва да понася да живее под един покрив с последния бивш на бившата си.

Преди да научи колко потресающ вкус може да прояви бившата жена на живота му и как това стана тема №1 в светските среди, милионерският син имаше само една кошмарна история за разказване.djino 2

Под арогантната усмивка, изскубани вежди и пиърсингите, Джино Бианкалана крие…метална глава и едно оцеляване! Той разказа на съквартирантите си в старата Къща защо се налага да лети с една папка документи. За да премине спокойно през метал детектора трябвало да удостовери, че металните пластини по главата му са поставени от хирург-ортопед.

Преди няколко години преживял инцидент, който съкратил живота на родителите му. Осем пияни и надрусани мъже в Чикаго го нападнали със стикове за голф и го удряли в главата. Почти го умъртвили и то – в нощен клуб. Там, вместо да помогне охраната или да извикат Бърза помощ, го зарязали на задния вход. Негови приятели го открили и звъннали на 911.

Джино Бианкалана лежал три дена в кома и се лекувал шест месеца в болница. През това време три пъти му коригирали нос, слагали протези на мястото на осемте избити зъба, метални пластини на околоочната орбита и скулите. Майка му занесла снимка, за да го направят такъв, какъвто е бил преди.

Семейството му било съсипано. Заминали през Океана, за да дадат на децата си по-добър живот, а щели да загубят дете. Поводът за побоя бил безумен – Джино не провокирал нападателите си. Просто една мадама от компанията им казала, че бил сладък, което ги разярило.

Бившият на Джена не само знае кои са нападателите, но и бил овъзмезден. Оставил на държавата да ги съди тях, но той поискал обезщетение от собствениците на клуба. Съдът постановил в полза на Джино Бианкалана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар