Кога „ВИП Брадър“ ще стане наистина ВИП

Кога „ВИП Брадър“ ще стане наистина ВИП
3.8 (76%) 5 votes

Кога „ВИП Брадър“ ще стане наистина ВИП, за всички фенове на това предаване може би следното твърдение звучи абсурдно, но все пак…

Какво е да си ВИП – съкратено и преведено от английски VIP – много важен човек. Така реално не е много ясно с какво Джино, Луна или Джорджано са много важни личности. Все пак споменатите нямат изявени таланти, имат някаква популярност, но пък не са сред хората, които имат някакво влияние, последователи или са напвавили нещо силно запомнящо се в живота си с това, че се знае за тях, счита Клюки.БГ.

Поканени са за поредна година хора, от които поне половината са личности, които доста е позабравила публиката и освен това за пореден сезон не се предлага нищо особено оригинално, някакви игри или други варианти на разкриване на характерите на съквартирантите. Просто елементарни кавги и караници за нищо, изкуствено поведение, придружено със сухи и празни диалози, въртящи се около клюки и стари инриги.

Колко са Вип поканените персони в къщата по Нова ТВ?

Колко са Вип поканените персони в къщата по Нова ТВ?

Поне добрата новина е, че засега Дуен Ритон, Люси, Преслава и останалите засега не спорят за храната и режима за готвене или изобщо не всички драми са около кухненското пространство и кулинарните умения на жителите на тази ВИП къща. Неща, които видяхме в предните сезони, които определено могат да изнервят и отблъснат всеки зрител, който очаква някаква интересна игра, а не елементарна махленска сбирка за боб, цигари и други жизнено определящи неща, без които ако заспиш гладен – може и да умреш.

Люси Иларионов

Големият Люси Иларионов все още не изпада в големи сплетни

И накрая нека все пак споменем, че дано малкото известни с качествата си хора в това предаване да съумеят да останат на висота и да се държат подобаващо, защото има много други излишно поканени, които вече уронват престижа им само с присъствието си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кога „ВИП Брадър“ ще стане наистина ВИП”

  1. Sasha Mayer

    сеп. 20. 2015

    До авторката на статията: Много благодарим за разяснението какво е VIP. Според значението на думата ВИП, и Луна, и Джорджано, и Джино са ВИП. Луна има многобройни албуми от 1996 до 2013, независимо дали ви харесва или не – тя е звезда. Джорджано е настояща звезда, радваща се на голяма популярност. Джино може да се счита за ВИП дори само с това, че е милионер, ако не ви е достатъчно това, то тогава фактът, че е бил годеник на Джена, пак го прави VIP.

Добавете коментар