Болестта на Мария Илиева съсипва кариерата й

Болестта на Мария Илиева съсипва кариерата й
5 (100%) 3 votes

Мария Илиева е в болестно състояние, твърдят из светските среди!

Мария Илиева

Мария Илиева

Според мнозина, запознати с личния живот на Мария Илиева, певицата била абсолютна нимфоманка. Дори се говори, че лекари са й поставили тази диагноза, но така и никой не го е потвърдил дотук. Лошото за Мария обаче е, че това е напът да съсипе кариерата й, научи Kliuki.bg.

Именно безразборните подвизи на певицата в леглото са й коствали мястото в X Factor през този сезон, писа ПИК, цитирайки столичен вестник. Маги Халваджиян не издържал да гледа как Мария Илиева си „заплюва“ всеки по-симпатичен младеж, явил се на кастинг в шоуто. Затова решил да я замени с Люси Дяковска, за която няма опасност да хлътне по мъж.

Най-горещите слухове са, че Мария е минала през леглото на Атанас Колев. Рапърът се прочу в X Factor през 2013 г., когато стана нещо като протеже на Саня Армутлиева. Тогава обаче Наско беше непълнолетен и явно затова Илиева не е действала. Тя изчака младокът да направи 18 г. и съвместната им работа започна, а с това започнаха и слуховете за любовна афера помежду им.

Мария Илиева беше единствената от журито, която не пропускаше нито един сезон на X Factor. Този път обаче и това се случи. Още през 2011 г. тя е имала нещо повече и с друг участник – Ангел, който в дует с Моисей направи фурор. Поне така се твърди в обществените среди.

Говори се, че охлаждането на взаимоотношенията между Мария и победителя от последния формат Славин Славчев е именно поради любовни напъни от страна на певицата. Рокерът й е отказал и това развалило всичко помежду им, но все пак те опитали да го скрият до края на шоуто. Все пак обаче на финала се видя ясно, че Славин не е близък с Мария, след като изобщо не я прегърна при успеха си.

Дали изпълнителката на „Нищо“ е реално болна или просто обича да се забавлява, не може със сигурност да се каже, но е факт, че слуховете за млади мъже в леглото й станаха прекалено много.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар