Джена публично унизи Пламен Богданов! (ВИДЕО с разкритията й за връзката им)

Джена публично унизи Пламен Богданов! (ВИДЕО с разкритията й за връзката им)
3.7 (73.33%) 3 votes

Джена заби поредния нож в гърба на Пламен Богданов – превърна го в тотално посмешище

Джена отказа да се държи като дама – срази реалити-героя, който натрупа доста ефирно време на неин гръб, видя kliuki.bg.

Певицата не изтърпя публичното и подробно разискване на личния й живот. В крайна сметка не поиска ефира на предаване или не притисна Големия брат като Валери Божинов. Избра нестандартен начин, който не вдига рейтинга на предаването, но е страшен удар по самочувствието на хлапака.page38

Джена реши вместо да дава интервюта, просто да излезе на сцената – буквално. По време на нейно участие певицата екзалтира феновете си с провокативни коментари.

Bulgariautre.bg се сдоби с видео от нейно участие, което ще накара и без това съсипания Пламен Богданов да затрепери от унижение. Между две песни време Джена подхвърли: „Между другото, ако някой иска да влиза във „Вип Брадър“ 2016, може да ми се обади защото имам връзки вътре…“. Феновете се побъркаха от смях!

След това довърши бившия си любим (?!) с „Догодина мисля да направя едно предаване във формат „Докосни Джена – стани звезда“, щом толкова лесно стават випове…“

Певицата или наказва футболистчето за голямата му уста или се оневинява пред Джино и настящия си любовник – милионер. Може би Пламен Богданов да е бил просто играчка за лятото, на която певицата не е отдавала особено значение, но може да й коства перспективната връзка. Още по-вероятно е реалити-героя просто да си е съчинил цялата история като тази, че овършал всички управителки на нощни заведения във Варна.

Любимецът на Цецо си получи 15-те минути слава, но на висока цена. Първо ще се наложи да търпи да си правят гаргара с него. После пък ще трябва да доказва твърденията си. В крайна сметка ще се научи да си затваря устата по най-болезнения начин.

Вижте как Джена довърши Пламен Богданов:

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар