Фалшът лъсна: Близки разкриха стряскаща истина за Петко Димитров и Яна! (още подробности)

Фалшът лъсна: Близки разкриха стряскаща истина за Петко Димитров и Яна! (още подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Петко Димитров и Яна Димитрова бяха считани за перфектната двойка сред виповете, поне до днес!

Бизнесменът Петко Димитров и половинката му Яна Акимова (вече Яна Димитрова) го играеха перфектното семейство пред обществото и вип средите у нас. За пореден път обаче се потвърди максимата, че в този свят няма нищо съвършено, освен Бог и природата. А истината за тях, която шашна всички, бе разкрита от близки на ресторантьора Петко Димитров.

Казано накратко, лъсна фалшът в отношенията на светската двойка, която прави всичко по силите си да изглежда влюбена и щастлива така, както в началото на връзката си. Уви, нещата не стояли така, по вина на танцьорката Яна Димитрова.

Петко Димитров

Петко Димитров и Яна Димитрова далеч не са съвършената двойка, ревността на танцьорката е пословична

Петко Димитров обичал съпругата си, но от доста време насам тежката й и безпричинна ревност го съсипвала. В предаването „Комбина“ този уикенд, Петко заяви пред водещите, че с Яна нямат никакви проблеми дори, когато той обявява конкурс за нови сервитьорки или танцьорки. И точно тук се криела първата им лъжа.

„Какво можеше да каже, горкият?! Да изложи Яна в ефир ли, или да си признае пред цялата страна, че тя се опитва да го превърне в мъж под чехъл. Истината е, че Яна не само ревнува, но всеки път държи да присъства лично на „конкурсите“ за набиране на момичета. Държи се високомерно с тях и не пропуска да им навре в очите кой командва парада“, разкриват познати на Петко Димитров.

А ако той имал неблагоразумието само да погледне по-така някоя красавица, Яна Димитрова моментално започвала да се цупи и да му натяква. „Петко винаги е бил мъжкар, такъв е и до днес. Но не разбираме какво му направи тази жена, че не смее да гъкне пред нея“, смаяни са източниците.

По думите им, ревността на Яна обаче бавно и сигурно рушала спокойствието и душевния комфорт на Петко Димитров, който в един момент не е изключено да си грабне шапката и да покаже истинския си свободолюбив нрав.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар