Лиляна Павлова: Чревоугодник съм, не мога да гладувам! (разкри как свали 15 кг и какво пие преди лягане)

Лиляна Павлова: Чревоугодник съм, не мога да гладувам! (разкри как свали 15 кг и какво пие преди лягане)
3.8 (75%) 4 votes

Министър Лиляна Павлова наистина успя да се промени коренно като смъкна цели 15 излишни килограма от теглото си!

Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова винаги е била една от най-чаровните и симпатични дами в парламента. Въпреки че беше пухкава и имаше няколко излишни килограма по себе си. Които днес успя да свали.

Самата Лиляна Павлова призна с гордост, че е отслабнала с цели 15 килограма, което за нея е истинско постижение. „Как да не е, след като откакто се помня, винаги съм имала проблеми с фигурата си и съм се мъчила да отслабна. Лошото е, че съм страшен чревоугодник и не мога да гладувам, пък каквото ще да става“, признава си министър Лиляна Павлова.

Лиляна Павлова

Лиляна Павлова не прилича на себе си след ударното сваляне на 15 килограма

След което разкри как най-накрая му е намерила цаката и е разкарала от себе си солидно количество мазнини. „Чисто и просто спрях вредните храни като солено, сладко и мазно, а започнах да се храня качествено, често пъти разделно и най-важното е, че намалих размера на порциите си. Това се оказа ключов фактор в отслабването ми“, сияе неузнаваемата Лиляна Павлова.

Министър Павлова не може да не отчете ползите от разделното хранене, на което станала заклет последовател, макар и не така стриктно, както се изисква по правило. Тя си позволявала да съчетава протеини и въглехидрати в един и същи ден, но в различни хранения.

А това, което счита за „черешката на тортата“ в своето отслабване, е невероятният еликсир, който започнала да пие всяка вечер преди лягане. Той се състои от половин лимон, една краставица, една връзка магданоз, една малка лъжичка настърган корен от джинджифил и една трета чаша вода.

„Всичко това се смила добре в блендера, добавя се сокът от лимона и се пие преди лягане. Ефектът наистина е зашеметяващ, макар че не вярвах особено, когато познати ми го препоръчаха преди време“, споделя министър Лиляна Павлова.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар