След две разбити семейства: Иван и Ирина се разделят! (истинската причина шокира всички)

След две разбити семейства: Иван и Ирина се разделят! (истинската причина шокира всички)
3.5 (70%) 2 votes

Иван Христов и Ирина Тенчева се разделят след четири години заедно и първото си общо дете!

Същински шок в светските среди на столицата, а и не само, предизвика новината за предстоящата раздяла на продуцента Иван Христов и Ирина Тенчева. Двамата са заедно от четири години като дотук поне всичко помежду им вървеше по мед и масло. А и само преди месеци на бял свят се появи и първото им общо дете, малкият Самуил.

Разкритието, че в дома на Иван Христов и любимата му Ирина, нещата не вървят, накара много хора да ги осъдят за пореден път. За това, че когато се влюбиха един в друг и двамата бяха семейни и зарязаха законните си половинки, в името на новите си чувства.

Иван Христов

Дотук ли беше голямата любов на Иван Христов и Ирина Тенчева?!

Най-скандален бе разводът на Иван Христов и Вихра Петрова, която едва не се срина от шока заради изневярата на своята половинка и колежката си, за която, разбира се, тя последна научи.

Ето че днес обаче, Вихра Петрова може да се смята за отмъстена. Самата Ирина Тенчева написа в социалната мрежа, че не се чувства добре в отношенията си с Иван Христов. Чия е вината и защо става така – защото не ми дават достатъчно, или защото аз не съм дала, философства блондинката.

Пред свои близки приятели Ирина Тенчева признала, че причината за разрива в семейството й е постоянното отсъствие на Иван от дома им, покрай работата за формата „Фермата“.

„Сама съм, понякога и по 24 часа на ден. Сама гледам децата и се грижа за всичко, а него все го няма. Станах една отчаяна домакиня, Иван не ми помага въобще“, жалвала се Ирина Тенчева пред най-верните си дружки, пише сайтът Хотарена.нет.

В един момент тя не издържала и признала, че ще е далеч по-добре да живее и гледа децата сама, отколкото да се води семейна, а мъжът й да е в ролята на „призрак“.

Тепърва ще разберем как ще се развият нещата и дали наистина Иван Христов и Ирина Тенчева са изстинали един към друг, а семейството им ще последва примера на предишните две.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “След две разбити семейства: Иван и Ирина се разделят! (истинската причина шокира всички)”

 1. anonimen

  сеп. 21. 2015

  Иван си има „красива“ и млада служителка -НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА с която търкат таборетките и канапенцето в офиса. А, баба Иринка, която е на преклонна възраст, какво очаква от тук насетне? Наистина ли си помисли, че ще бъде единствена и незаменима? Факта, че този мъж е зарязал една жена с дете , така безцеремонно не и ли подшушва нещо? Иначе се има за „класна дама и много интелигентна“. Ама само си мисли! Е, то идва ден на разплатата рано или късно. Ако не сега все някога ще се случи.

 2. Dani

  сеп. 21. 2015

  Меркантилната кучка от два столове на земята да остане. Това и пожелавам, дето разби живота на един съпруг и една съпруга и остави без баща 3 деца. пачавра! Господ бави , но не забравя!

 3. Мери Попинз

  сеп. 21. 2015

  Колко мъже пътуват на дълги разстояния постоянно за седмици, и така си карат години, а други на гурбет и пак не се разделят. Какво ви е на вас бе, дотежала и домакинската работа, наеми си помощничка, безработни жени колкото искаш…

Добавете коментар