Истеричен скандал в Къщата: Виж шокиращите думи, които се изкрещяха вътре и от кого! (подробности)

Истеричен скандал в Къщата: Виж шокиращите думи, които се изкрещяха вътре и от кого! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Съквартирантите в Къщата на Вип Брадър забравиха всякакво възпитание и се хванаха за гушите!

Тази вечер един от съквартирантите в Къщата на Вип Брадър ще изхвърчи като коркова тапа от шоуто, след като зрителите ще имат възможността да гледат първите номинации и елиминации в едно.

Изгонването на някой от виповете обаче не е нищо в сравнение с дивия скандал и истерични крясъци, които огласиха Къщата вчера вечерта. А две от светските ни персони са били на косъм от отстраняване, ако за късмет останалите не бяха успели да ги узаптят, това разкриха източници от кухнята на медията.

Вип Брадър

Кичка Бодурова и Луна на косъм от това да се хванат за гушите

Скандалът избухнал между Кичка Бодурова и фолкаджийката Луна, след като естрадната ни прима станала свидетел на обидата, изречена за нея пред очите на цяла България. А именно, че Луна я нарече „дебела жена“.

Кичка Бодурова имаше нещастието да види лично думите на Луна на монитора, където Луна се възмущава от облеклото й пред съюзника си Джорджано. Тя каза: „Дебелата жена виж как се е облякла само! Какви са тези мрежи и тези чудеса?! А уж била много изтънчена и живяла в Щатите“. След което Кичка Бодурова останала като втрещена за минута-две и изригнала.

„Коя си ти, ма?! За каква се мислиш?! Когато аз съм пяла по световните сцени, ти не си знаела за какво служи микрофонът. А аз допреди да вляза тук и името ти не бях чувала. Какво си позволяваш и кой си мислиш, че ще те търпи?! Дебела е леля ти, погледни се на какво приличаш и си дай сметка кой от останалите тук може да те търпи“, крещяла Кичка Бодурова на Луна, но с пълно право след жестоката и просташка обида, която й бе нанесена.

Луна обаче не само, че не се засрамила или извинила, ами допълнително наляла масло в огъня като викнала към Кичка, че времето и славата й вече отдавна са отминали и останали в комунизма. Така че да си знае мястото, потресени разказват за сеира източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Истеричен скандал в Къщата: Виж шокиращите думи, които се изкрещяха вътре и от кого! (подробности)”

  1. Iliqn Nikolov

    сеп. 22. 2015

    Кичка е име и страхотна певица която пълни залите!Страхотен глас,малки и големи слушат песните и и то на живо,а не като тая кучешка протеза на която нвзнаем една песен!Грозотия!

Добавете коментар