Антония се поболя: Тя страда, а Наско се кефи в… Дубай! (смайващ обрат като на кино – подробности)

Антония се поболя: Тя страда, а Наско се кефи в… Дубай! (смайващ обрат като на кино – подробности)
3.3 (66.67%) 3 votes

Антония Първанова и Атанас Хаджийски от първия сезон на „Женени от пръв поглед“ доказаха, че понякога съдбата е наистина непредвидима!

На света стават чудеса – да, това е напълно вярно и поредното доказателство за това е наистина невероятният обрат в съдбата на Антония Първанова и Атанас Хаджийски. Те бяха единствената двойка от изминалото „Женени от пръв поглед“, която се влюби още на сватбата си и заживя заедно като дори се изнесе на квартира.

За жалост обаче съвместната им идилия приключи толкова бързо, колкото и започна. Не се знае чия точно е била вината, но още по време на предаването, Тони не пропускаше и ден, без да се налага на Наско и да го командва. А при това отношение и най-голямата любов би избледняла и изчезнала, разкриват близки до бившото вече семейство от „Женени от пръв поглед“.

Женени от пръв поглед

Съдбата промени живота на Наско от „Женени от пръв поглед“ като на кино

Нещата щяха да бъдат далеч по-прости, ако двамата се бяха разделили и поели по собствения си път. Смайващият обрат в живота на Атанас Хаджийски без Антония обаче, поболя от мъка и яд продавачката от София.

Защото след като се отърва от оковите на брака с нея, Наско Уникалното (както го наричаха във формата), успя в живота – срещна нови хора, започна добра работа и дори замина на ваканция с приятели не къде да е, а в Дубай.

„Не знаем какво се случи с Наско. От простичко и бедно момче, което живееше в общежитие в Студентски град и гледаше на света с очите на невидяло дете, днес си позволява, каквото си поиска. Обикаля клубовете с много приятели, среща се с известни личности и най-вече – позволява си скъпи екскурзии в чужбина. И най-важното е, че това не се дължи на богата любовница, защото няма такава“, разказват познати на Антония и Атанас.

Вижте го как къса синджира по столични клубове с нови приятели

Вижте го как къса синджира по столични клубове с нови приятели

Нещо повече – днес Наско се радва на нова любов в лицето на красавицата Ванина, докато бившата му съпруга – устатата Антония се чуди как да свърже двата края. А за мъж до нея, засега и дума не може да става.

„Тони е като болна от всичко това. Тя смяташе, че Наско е твърде обикновен и затова й е в кърпа вързан, но не стана така. Може би в това беше и най-голямата й грешка – че се надцени, а подцени него. Но ето, че животът сам й даде да разбере горчивата истина“, коментират нейни близки познати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар