Страшен скандал: Люси Дяковска аут от журито на „Х Фактор“, Маги бесен?! (шокиращи разкрития)

Страшен скандал: Люси Дяковска аут от журито на „Х Фактор“, Маги бесен?! (шокиращи разкрития)
4 (80%) 6 votes

Маги Халваджиян е бесен на Люси Дяковска и е на път да й покаже червен картон, досущ като Слави Трифонов на Беновска в „България търси талант“!

Огромен скандал е на път да отнеме стола на певицата Люси Дяковска в журито на „Х Фактор“. Продуцентът Маги Халваджиян бил бесен от поведението й и не искал форматът да дава поводи за сензации и горещи клюки на медиите, разкриха източници от медията.

Конфликтът избухнал заради фриволното поведение на Люси Дяковска към една от участничките на кастингите, а именно 16-годишната Дарина Йотова. Припомняме, че младото дарование от Варна е близка приятелка на талантливата Гери-Никол от миналия сезон на шоуто, която вече проби и дори направи дует с Криско.

Люси Дяковска

Люси Дяковска не скри огромните си симпатии към Дарина, което разбуни духовете

Още с появяването си на сцената, отраканата ученичка Дарина Йотова събра очите на всички и най-вече на Люси Дяковска, която не спести похвалите си, както за гласовите данни и сценично поведение, така и за дългите бедра на Дарина – нещо, което не влиза в оценките на журито по принцип.

Скандалът обаче избухнал след като Люси Дяковска се обадила на Дарина след кастинга и я уверила, че я чака голямо бъдеще, за което тя лично ще й съдейства с всичко, което може, съобщава вестник „Всеки ден“.

„Поведението на Люси е малко смущаващо, тъй като всички знаят нейната ориентация, а и самата тя не го е крила никога. Очите й светнаха като видя хубавата и разчупена Дарина на сцената, но все пак трябваше малко да се ограничи в комплиментите и ухажването, предвид възрастовата разлика. Но пък тя Мария Илиева залитна по младока Атанас Колев, та Люси ли…“, коментират източниците.

Не само гласовите данни на ученичката, но и физическите й такива, шашнаха Люси Дяковска

Не само гласовите данни на ученичката, но и физическите й такива, шашнаха Люси Дяковска

Ако това поведение и лично отношение към момичето не престане обаче, а Люси не се отнася еднакво към всички участници в „Х Фактор“, то съвсем скоро някой друг може да седне на мястото й в журито, шушукат запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар