Шоков удар за Джена: Джино влезе в Къщата… женен! (всичко за сватбата и съпругата му)

Шоков удар за Джена: Джино влезе в Къщата… женен! (всичко за сватбата и съпругата му)
3.8 (76%) 5 votes

Джино Бианкалана крие тайна, чието разкритие е страшен удар за бившата му годеница Джена!

Певицата Джена тъкмо си отдъхна след изгонването на Пламен Богданов от Къщата на Вип Брадър и клюките, че тъкмо тя е била прословутото му известно гадже, когато я застигна нов и милиони пъти по-голям шок.

Защото днес се разкри голямата тайна на бившия й годеник Джино Бианкалана, който влезе във формата… законно женен. Няма измислица или шега, Джино е семеен, а официалната му съпруга е италианка, чиято фамилия самият той е приел за своя собствена. Това разкриха близки на Джино зад океана.

Джена

Джино Бианкалана законно женен, Джена нямала и представа

Всичко се случило през 2010-та година, когато Джино или Гино (както е рожденото му име), се запознал с мацката от Ботуша. Тя пребивавала незаконно в Щатите и спешно се нуждаела от законен съпруг, за да узакони и жителството си там.

След няколко разговора, нашият Джино склонил да я вземе за съпруга срещу солидната сума от 15 000 долара. И уговорката не тя да вземе неговата фамилия, а той нейната – за да избяга от истинската си националност, на която и в Америка се гледа с не толкова добро око.

„Всички знаем, че навсякъде по света и в САЩ също, се гледа с много по-голямо уважение на пришълците от Западна Европа, отколкото на тези от бившите комунистически страни. Джино искаше тотално да се откъсне от корените си и затова името Бианкалана му дойде дюшеш и така намаза двойно от сватбата си“, разкриват близки до екс годеника на Джена.

Лошото обаче е, че Джино не споменал нищо на певицата, докато били заедно – нито истината за фамилията си, камо ли за брака и съпругата си, с която не се спогодили и вече не живеели заедно. Въпреки това обаче, бракът им е още в сила, защото трябва да изминат повече от 5 години от сключването му, за да придобие италианката право на пребиваване в Америка.

„А и честно казано, не смятаме, че Джино бърза с развода. Удобно му е така. Още повече, че се ползва и от известни благинки от родата на съпругата си в Италия“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар