Нечувано: Николета Лозанова разкри истина, която втрещи всички! (още подробности)

Нечувано: Николета Лозанова разкри истина, която втрещи всички! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова не спира да се прави на „принцеса“ пред обществото, но се издаде нелепо пред дружките си!

Бившата съпруга на Валери Божинов и водеща на клюкарското предаване „Папараци“ Николета Лозанова втрещи всички с истината, която разкри. За първи път от години насам, НиЛо си позволява да се изпусне абсолютно нелепо пред свои дружки, които разбира се, веднага я топнаха на таблоидите.

След като не пропуска и ден, в който да се провъзгласи за „модна икона“, „принцеса“ и какво ли още не, чрез профила си в социалната мрежа Фейсбук, Николета най-сетне се издаде и разкри това, което я мъчи най-много. Оказа се, че водещата така и не може да се пребори с един огромен комплекс, който буквално я влудява.

Николета

Николета Лозанова с огромен комплекс, който не успя да скрие за дълго

И това е фактът, че… имала твърде къси крака. „Само ако бях по-висока, щях да им затворя устите на всички. И дори на Жени Калканджиева, която няколко пъти си е позволявала да ме коментира в ефир. Не тя, а аз щях да бъда най-известната Мис България и щях да се представя много по-добре на световния конкурс. Краката ми са убийствено красиви, но са по-къси, защото ръстът ми е такъв“, разкрила болката си Николета Лозанова пред своите дружки, с които кръстосва нощните клубове на столицата.

Според тях обаче, този комплекс толкова тежал на бившата Божиновица, че тя правила и невъзможното да го избие с надутите си хвалби и показност във Фейсбук, а и на ефир.

„Николета вярва, че само едни сантиметри й пречат да бъде номер едно в цяла България. Пропуска обаче фактът, че Жени Калканджиева и много други Мис България притежават редица качества, които на нея са й тотално непознати. Като започнем от общата култура и интелекта, и стигнем до излъчването и поведението пред обществото. Това не се учи, или го имаш, или не го чакай“, коментират източниците.

Така че и занапред не бива да се учудваме на изненадващите снимки на Николета в мрежата, на които тя ще ни се стори с крака до сливиците. Елементарно – съвремието роди много благини за подобен род „звезди“ като най-любимата им от тях е фотошопът. Хвала!


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Нечувано: Николета Лозанова разкри истина, която втрещи всички! (още подробности)”

 1. anonimen

  сеп. 22. 2015

  Да, интелигентните и умните жени завършиха висше образоване… Защо , Николета не си кандидатствала до сега да завършиш висше образование??? Запитайте я журналистите. Тъпо, тъпо та се извърнало чак, но със самочувствие до небето!
  Злобна и неграмотна проститутка!

 2. maia rysewa

  сеп. 23. 2015

  galka maimyna….tolkowa protiwna gena….

Добавете коментар