Шок: Близките на Мартина разкриха тъмната страна на Слави! (проговориха, след като тя се скри в САЩ)

Шок: Близките на Мартина разкриха тъмната страна на Слави! (проговориха, след като тя се скри в САЩ)
3.3 (65%) 4 votes

Близки на танцьорката Мартина Огнянова разкриха неподозирани неща от връзката й със Слави Трифонов!

Слави Трифонов и Мартина Огнянова се разделиха окончателно преди няколко месеца след повече от 4-годишна връзка. Дори по времето на най-голямата им любов обаче, Дългия никога не афишираше отношенията им – така, както преди направи публично с Маги Ангелова (досегашната му истинска тръпка).

Явно и тук крушката си има опашка, а близки на Мартина Огнянова разказаха неподозирани факти от живота на балерината със Слави Трифонов. Показателно е, че го направиха едва сега, когато Мартина напусна България и избяга от шоумена чак в Щатите.

Слави Трифонов

Слави Трифонов платил 1 милион лева на Мартина, за да изчезне завинаги

Оказа се, че в края на връзката им, Слави Трифонов е платил колосалната сума от един милион лева на танцьорката от „Магаданс“ само, за да си държи устата затворена, да не се появява почти никъде на обществени места и да не обелва и дума за него пред никого, разкриха близки до нея.

„Мартина не искаше и да чуе да вземе парите, но Слави успя да я убеди, защото беше бесен. Той сключи договор с нея – дава й парите, но ако разбере, че тя се е изпуснала пред някого дори и с една дума, ще я съди и тя ще трябва да му заплати два милиона лева. Затова и Мартина се криеше като луда от папараците, които мигновено хукнаха по петите й“, разкриват близки приятели на балерината, съобщава вестник „Ретро“.

Според тях, Мартина била луда по Слави Трифонов през цялото време, докато били заедно. Но рухнала като разбрала, че той не иска нито брак, нито деца от нея. Отказът на Дългия да направи по-сериозна стъпка в отношенията им й дал да разбере, че тя не означава за него нищо повече от обикновена разтуха и убиване на времето.

„Мартина вече е жена на зряла възраст, не може цял живот да се чекне по дансинга в „Шоуто на Слави“. Все повече искаше семейство, но Слави Трифонов не даваше и да издума за това. Да не говорим, че се държеше все по-деспотично и собственически с нея, което малко жени биха издържали. Чаровник е пред екрана, но да ти е в къщата, хич не е лесно. Питайте Мартина!“, коментират нейни близки и споделят, че спомените й от Слави Трифонов вероятно ще й попречат да се върне в родината дълги години.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар