Неочакваното разкритие на Денис Ризов скова Наталия и Алекс! (ето коя е щастливката и коя рухна от думите му)

Неочакваното разкритие на Денис Ризов скова Наталия и Алекс! (ето коя е щастливката и коя рухна от думите му)
4.5 (90%) 4 votes

Денис Ризов спокойно може да се похвали с това, че е един от най-обичаните от жените си мъже в страната!

Образът на рокаджията и бизнесмен Денис Ризов е загадка за все повече хора, предвид неистовата и неувяхваща любов, която питаят към него всичките му жени. Първенството по любов и вярност безспорно държеше бившата му съпруга и майка на дъщеря му Виктория – Наталия Симеонова, но и последната му годеница – младата Алекс изобщо не й отстъпва.

Тъкмо затова и двете останаха без думи от неочакваното признание, което направи музикантът преди дни. Думите му разплакаха една от двете дами, докато другата понесоха отново на крилете на щастието. За радост на болшинството от българите и фенове на благородната Наталия Симеонова, късметлийката се оказа именно тя.

Денис Ризов

Денис Ризов и Наталия Симеонова наистина заслужават втори шанс като семейство

Денис Ризов разкри пред близките си, че след години лутане, грешки и опити да търси щастието на всевъзможни места, най-накрая осъзнал, че жената, която е обичал и ще обича винаги, е Наталия Симеонова. Нещо повече – само преди броени дни Денис Ризов подари на любимата си чисто ново Порше за „скромната сума“ от 150 000 лева, пише вестник „Галерия“.

„Денис си е такъв. Дълго мисли, никога не прибързва, когато трябва да вземе решение, но за сметка на това, когато го направи, то е възможно най-правилното и не подвежда нито себе си, нито околните. Какво да се прави – двамата с Нати бяха още млади, когато се разделиха, характерите им не бяха улегнали. Въпреки всичко годините, през които не можеха един без друг, ясно доказаха коя е жената за него и мъжът за нея“, разкриват близки авери на Денис Ризов.

Безумното щастие на Наталия Симеонова от признанието на рокаджията обаче, силно нарани бившото му гадже Алекс, с което Денис изкара близо четири години. В края на връзката им той се раздели с нея, защото установи, че всъщност двамата са от различни светове и любовта не е достатъчна.

„Алекс е съвсем млада, ще си намери човека, но Денис и Наталия са заслужили своя втори шанс“, категорични са близките им.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Неочакваното разкритие на Денис Ризов скова Наталия и Алекс! (ето коя е щастливката и коя рухна от думите му)”

 1. Яворка Нанчева

  сеп. 23. 2015

  Радвам се от сърце , за Наталия.Търпението и се възнагради.
  Младото момиче , дано сие научило урока.Дърво без корен не устоява при бури.Мажът е трудна психология, незнаеш какво мисли
  но умната жена има усет в всеки един момент да улавя посоката на опасноста и да изчака момента.Бъдете щастливи.

 2. Emilia Ioncheva

  сеп. 23. 2015

  Браво на умната постъпка, Денис!

 3. Вяра

  сеп. 24. 2015

  Честито! Вашето наистина е Море от любов! Благодарим за хубавия пример, постоянството се награждава.

 4. axinia galabowa

  сеп. 24. 2015

  спомням си времето,когато Наталия идваше всяка вечер в Южния парк и возеше дъщеря си на въртележката…беше очарователна млада жена,а после раздялата я съсипа…мисля,че Денис й е длъжник …дано останат заедно завинаги

Добавете коментар