Бомба: Виж какво се крие зад уж перфектното семейство на Ернестина и Слабаков! (неочаквани разкрития)

Бомба: Виж какво се крие зад уж перфектното семейство на Ернестина и Слабаков! (неочаквани разкрития)
4.8 (96%) 5 votes

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков са заедно от дълги години, но не всичко в брака им е цветя и рози!

Безспорно една от най-обичаните двойки у нас, е тази на актрисата Ернестина Шинова и режисьора Андрей Слабаков. Със своята непринуденост и харизма, двамата бързо успяват да влязат в сърцата на българите и признаваме – съвсем заслужено.

Който си въобразява обаче, че бракът и семейството им са и винаги са били перфектни, е доста далеч от истината. Още повече, че перфектни бракове не съществуват. Това разкриха близки познати на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков и ги определят като буре с барут, което всеки момент може да избухне.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова цели три пъти напускала официално Андрей Слабаков

Оказа се, че двамата са преминали през много тежки периоди и няколко раздели. Да, Ернестина и Андрей вече са били семейство, когато тя на три пъти си хваща багажа и го напуска. Двамата не могат да „мелят“ заедно, тъй като са толкова чепати характери, че скандалите им огласяли ката вечер квартала.

„Крещяла съм, бесняла съм, изнасяла съм се дори. Разприте ни с Андрей могат да избухнат от съвсем дребни и незначителни неща като това кое къде да бъде посадено в градината например. Докато бяхме по-млади често пъти се разразяваха люти войни в къщата и понякога съвсем съзнателно предпочитах да кажа „баста“ и да офейкам от полесражението“, разкрива наскоро самата Ернестина Шинова.

Както тя, така и Андрей Слабаков признават, че ако не беше тази ненормално силна любов, която си свързва и винаги ги връща един към друг, отдавна вече да са си уредили живота с други хора.

Припомняме, че медиите на няколко пъти през годините са преписвали любовни връзки на красивата Ернестина Шинова с нейни колеги от актьорската гилдия, които в крайна сметка никога не са били доказвани с неопровержими факти.

Андрей Слабаков има пълна вяра на половинката си, както и тя на него. Нещо повече – единствен Андрей Слабаков бил този, който спасил Ернестина от тотално откачане по времето, когато след поредица от изследвания лекарите открили, че страда от базедова болест.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Виж какво се крие зад уж перфектното семейство на Ернестина и Слабаков! (неочаквани разкрития)”

  1. Nadka Kodzheykova

    сеп. 23. 2015

    Mnogo sa gotini.

Добавете коментар