Люси в шок: Настоява да напусне Къщата заради драмата с Ани Хоанг! (виж какво се случва)

Люси в шок: Настоява да напусне Къщата заради драмата с Ани Хоанг! (виж какво се случва)
4 (80%) 6 votes

Люси Иларионов изпадна в див ужас, след като научи новината за любимата си Ани Хоанг!

Режисьорът Люси Иларионов иска да напусне час по-скоро Къщата на Вип Брадър, след неочакваната и шокираща вест, която му съобщиха за неговата половинка – певицата Ани Хоанг. Проблемът е сериозен и може да коства дори връзката на пухкавелкото, това разкриха източници от кухнята на медията.

Както вече разбрахме, неприязънта между Люси Иларионов и Моника Валериева не датира само от шоуто, а много преди двамата да влязат в него. И моделката е била отлично запозната с разкритията за Люси Иларионов, които заляха медиите – а именно точните имена и брой на жените, които е овършал. Лошото е, че част от тях се спрягат за забежки на Люси по времето, когато той е стартирал връзката си с Ани Хоанг.

Люси Иларионов

Ани Хоанг бясна от разкритията за аферите на Люси Иларионов, той се закани да открие източника

Според писанията, на които станахме свидетели днес, Люси е имал джиджи-биджи с Мария Илиева, Нети, Божана Филипова, Вероника и още няколко звезди от поп фолк гилдията. Още не е ясно кой е източникът на тази информация, но злото вече е сторено, тъй като тя достигнала моментално до ушите на Ани Хоанг.

Певицата избесняла дотам, че изпаднала в нервна криза, а нейна близка приятелка дала всичките си сили, за да се свърже с Люси Иларионов в Къщата на Вип Брадър. Когато не й било позволено, от екипа й обещали поне да уведомят режисьора за това, което се разиграва навън и реакцията на приятелката му.

Тъкмо затова Люси избеснял дотам, че теглил „майните“ на всичко и с риск дори да изгуби хонорара си, поискал да излезе от шоуто, колкото е възможно по-бързо. „Няма да рискувам човека, когото обичам най-много, заради шоуто, парите или Бог знае какво. Ще намеря този, който е пуснал тези лъжи и ще го спукам от бой“, заканвал се побеснелият от яд Люси Иларионов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар