Скандалът с Невена Цонева направи Магърдич Халваджиян победител

Скандалът с Невена Цонева направи Магърдич Халваджиян победител
5 (100%) 2 votes

Маги Халваджиян спечели битката със Слави Трифонов, но заради Невена Цонева!

Невена Цонева послужи за пример как Маги Халваджиян може да спечели една битка не само по свои заслуги

Невена Цонева послужи за пример как Маги Халваджиян може да спечели една битка не само по свои заслуги

Скандалното решение на Слави Трифонов да включи Невена Цонева в „Гласът на България“ му изигра много лош номер. Заради него тази година няма издание на този музикален формат. През миналата година X Factor, продуциран от Маги Халваджиян, е победил напълно по рейтинг предаването на Дългия, заради което той се е отказал от неговото по-нататъшно правене.

Причината за скандално ниската популярност на „Гласът на България“ се корени в Невена Цонева, която не бе възприета като достоен участник, тъй като вече е популярна личност. Това снело доверието на много от зрителите от музикалното предаване по БТВ и затова те са минали към Нова ТВ и X Factor.

Магърдич Халваджиян пък реши да си подсигури победата и чрез пари. Тази година победителят в неговото шоу за първи път ще грабне парична награда и тя е цели 50 хил. лв. Арменецът сякаш се опита да надцака Слави Трифонов, който отдели за своята победителка Кристина Иванова 20 хил. лв.

Kliuki.bg припомня, че Невена Цонева участва до самия финал в „Гласът на България“, но виждайки че хората са бесни от несправедливостта, Слави Трифонов реши да я извади насила, като й заповяда да се откаже доброволно. Така скандалът стана дори още по-голям.

Интересното е, че Маги е на светлинни години от Слави в музикално отношение. Образованието на Дългия е точно в музикалната сфера, а и от години командва безкрайно талантлив състав като „Ку-ку бенд“. Това обаче не му помогна в битката с X Factor, защото „Гласът на България“ не само имаше по-нисък рейтинг, но и много по-малко желаещи за участие.

„Ясно е, че и двамата градят успешно бизнес, но явно Магърдич се довери на правилните хора. Все пак обаче да не забравяме, че като цяло X Factor е по-популярното предаване от двете в световен мащаб.“ – казва телевизионен зрител.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар