Иван Ласкин хлътна по Антония Петрова, Алекс в шок!

Иван Ласкин хлътна по Антония Петрова, Алекс в шок!
5 (100%) 2 votes

Антония Петрова плени и Иван Ласкин с огромния си чар!

Иван Ласкин си пада по Антония Петрова

Иван Ласкин си пада по Антония Петрова

От известно време Иван Ласкин бил луд по Мис България 2009. Той не спирал да я търси за компания и макар да не предприемал нищо повече, си личало, че е привлечен от Антония Петрова. Затова не беше случайна репликата му снощи в ефира на телевизия Нова, когато заяви, че се е разсеял заради гръдта на Тони.

Оказва се, че чак тогава Алекс Сърчаджиева узнала за влечението на мъжа й към Тоца. Блондинката се шокирала при думите на Ласкин и му потърсила обяснение още същата вечер. Тогава тя узнала нещо неприятно, а именно телефонните обаждания на Иван до Антония, научи Kliuki.bg.

Всъщност очите на актьора отдавна шарели по други жени, но засега той не е посягал към изневярата. Въпреки че Алекс Сърчаджиева е видимо по-привлекателната в двойката, а и доста по-млада, Иван Ласкин бил този, който повече се оглеждал за „чуждо“. Все пак обаче той досега никога не си позволявал да нарани жена си.

Антония Петрова по никакъв начин не откликвала на Ласкин и изобщо не му обръщала внимание. Тя дори се почувства леко неловко в студиото на „ВИП Брадър“, когато чу комплимента за себе си. Красавицата била абсолютно вярна на съпруга си и даже кафе с други мъже избягвала да пие.

„Тони е безумно влюбена в Александър. Не съм я виждала да гледа друг мъж така, както го прави към него. Ухажват я десетки мъже, но тя не си и помисля да приеме нито един от тях. Истинско удоволствие е да ги гледаш заедно.“ – споделя близка до Мис България 2009.

Що се отнася до Ласкин и Сърчаджиева, тяхната връзка също изглежда много здрава, особено след раждането на детето им, но Иван навлиза в нещо като криза на средната възраст, което може да му изиграе неприятен номер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар