Шоков удар: Виж скандалната щерка на Кичка Бодурова! (СНИМКИ на Кристи-Жаклин без дрехи + разкрития)

Шоков удар: Виж скандалната щерка на Кичка Бодурова! (СНИМКИ на Кристи-Жаклин без дрехи + разкрития)
4.8 (96%) 5 votes

Кичка Бодурова винаги е тръбяла, че днешните млади хора са скандални и разюздани, но никой не беше виждал собственото й чедо!

Естрадната ни легенда Кичка Бодурова води упорита война в Къщата на Вип Брадър с чалга кралицата Луна, на чието поведение и възпитание не спира да се „диви“. Певицата обаче дори и не подозира за хилядите коментари, които предизвика в интернет появата на собственото й чедо – 21-годишната й дъщеря Кристи-Жаклин.

При все, че Кичка Бодурова не спира да се възмущава от държанието на младите хора – още в „Музикална академия“ тя постоянно тръбеше, че те се наливали и погубвали ежедневно, снимките и поведението на Кристи-Жаклин изобщо не са по-различни. Напротив!

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова подарила силиконовите балкони на щерка си още на 18

Оказа се, че още на 18 години Кристи-Жаклин е изнудила майка си да й плати поставянето на силиконови импланти в бюста, а цялото й тяло буквално е нашарено с татуировки. Младото момиче е родено в Лос Анджелис и носи гръцката фамилия на баща си Зарпас, съобщава вестник „Уикенд“.

Тя е живяла като истинска принцеса, зарината в охолство и пари, в тузарски квартал в Лас Вегас, откъдето очевидно е придобила и твърде разкрепостените си представи за живота. Повечето от снимките на щерката на Кичка Бодурова са толкова откровено скандални, че не можем да си позволим да ги публикуваме, поради съвсем нормални принципи, свързани с тийнейджърската ни аудитория.

Ето я скандалната Кристи-Жаклин

Ето я скандалната Кристи-Жаклин

Освен с потресаващите снимки и клипчета в социалната мрежа, Кристи-Жаклин още преди години скандализираше с употребата на трева. Дори в момента, в който уж се оказа от нея, заяви: „От сто дни съм без трева и съм много щастлива, хайде да излезем и да се напием“.

Не е ясно доколко самата Кичка Бодурова е запозната и дали одобрява въпросните прояви на иначе красивата си дъщеря, но певицата доскоро твърдеше, че Кристи-Жаклин е много сериозно момиче, което и до денс днешен е било единствено с един мъж – нейният сериозен приятел.

Леле мале, това момиче кърти мивки!

Леле мале, това момиче кърти мивки!

Тези фотоси са едни от най-приличните на младата девойка

Тези фотоси са едни от най-приличните на младата девойка


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар