Ужас: Отвратително разкритие за Луна погнуси всички! (виж острата реакция на Зравко)

Ужас: Отвратително разкритие за Луна погнуси всички! (виж острата реакция на Зравко)
4 (80%) 4 votes

Разкритието за Луна потресе съквартирантите в Къщата на Вип Брадър!

В Къщата на Вип Брадър и този сезон мая няма да има ден на пълен покой и разбирателство между съквартирантите. Откакто е стартирало шоуто, вечният дразнител там е певицата Луна, която къде на шега или май напълно сериозно, се взима за много по-голяма звезда от другите.

Днес обаче короната от главата й падна с трясък, а провъзгласилата се за кралица застаряваща чалга изпълнителка, буквално погнуси съквартирантите. Причината бе отвратителното разкритие за нея и безразборните й връзки в миналото – една от които сас самия Любо Ганев, съобщи сайтът Хотарена.нет.

Луна

Разкритието за Луна и безразборните й отношения, погнуси съквартирантите

Аферата на Луна и Любо Ганев започнала през далечната 2000 година, когато исполинът участвал в клипа й към многозначителното парче „Извади парите, чиче“. Двамата бързо преминали от снимачната прощадка към леглото и в това нямаше да има нищо скандално, камо ли нещо лошо, ако… Луна не била заразила Любо Ганев с интимна болест.

Горкият не могъл да се отърве повече от месец от опасното и болезнено заболяване като се нагълтал с антибиотици за цял легион. Тази потресаваща история е отлично известна и на режисьора Люси Иларионов, който от години е в чалга бранша и знае какви ли не мръсни тайни от живота на т.нар. звезди.

Именно този слух за Луна и Любо Ганев се разпространи и в Къщата, след поредните изцепки на русата певица. А всички съквартиранти останали потресени до краен предел, разкриха източници.

Най-остро реагирал Здравко Желязков от дует „Ритон“, който видимо намрази Луна, но този път на висок глас потвърдил пред всички: „Е, видяхте ли я каква е никаквица тая?! За звезди и випове ще ми говори. Не искам да се доближава до мен на пет метра, че ми е противно да я гледам даже. Зараза такава“, изригнала силната половинка на Катя Михайлова.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Ужас: Отвратително разкритие за Луна погнуси всички! (виж острата реакция на Зравко)”

 1. Nikolay Petrov

  сеп. 24. 2015

  Тая Луна е 3-4 петилетки по млада от ритоните или Кичето. А що се отнася за курвалъка в тези среди – няма изключения.Легенди се носят за постиженията на дъртофелите в шоуто…А за интелигентните и интелектуални разговори в шоуто просто няма думи!

 2. Месечина

  сеп. 24. 2015

  Луна е точно толкова дърта, колкото Кичка и Катя. Просто лъже смехотворно за годинте си. Аз съм на 40 и знам как изглеждат 40-годишните. Тази е поне на 55.

 3. iva ilcheva

  Ное. 02. 2015

  ЛУНА Е НА 56 ГОДИНИ ..ДОСТА ЗАХАБЕНА И УВИСНАЛА ..ЗАЩО ЛЪЖЕ НЕ ЗНАМ

Добавете коментар