Алекс Раева хвърли ултиматум на Маги Халваджиян

Алекс Раева хвърли ултиматум на Маги Халваджиян
5 (100%) 1 vote

Алекс Раева поиска най-после справедливост от Маги Халваджиян, но дали ще я получи?!

Алекс Раева постави Маги Халваджиян на кръстопът

Алекс Раева постави Маги Халваджиян на кръстопът

Бившата на Слави се чувства недооценена от своя началник в X Factor и това е причината да му хвърли ултиматум, върху който Магърдич Халваджиян ще трябва да мисли наистина много.

Оказва се, че Алекс Раева отдавна бленувала да бъде не водеща в шоуто, а член на журито. Когато видяла колко по-недостойни членове е включил Маги през този сезон, доста се огрочила и разочаровала от продуцента, научи Kliuki.bg.

Певицата дори се разсърдила на своя шеф и това я накарало да му постави ултиматум. Тя е поискала място сред журито на X Factor догодина или в противен случай щяла да напусне изцяло шоуто и да остави Мария Игнатова без партньорка на сцената.

Арменецът останал в шок, тъй като много харесвал как се справя Алекс като водеща и не искал да се разделя с нея. От друга страна обаче не можел да даде подобно обещание, защото не знаел кои изпълнители ще му хрумнат за жури догодина и дали няма да са по-добрият вариант от Раева.

Като цяло бившата на Слави Трифонов показва завидно повече музикална култура от Криско и Саня Армутлиева, както и от самия Маги Халваджиян. На кастингите реагира съвсем вярно и точно, веднага разбира как се справя даденият участник.

Единствено Люси Дяковска може би е по-добре подготвена от Алекс Раева. Тъй като Маги е началникът там, той решава всичко. Затова и неговото място не подлежи на дискусия. Саня пък има договор с всеки победител от формата. Очевидно Магърдич решава нещата не по музикална култура, а по друг начин. Затова Алекс все още не е била жури, но всички се надяваме да стане, защото безспорно е талантлива и има какво да даде и в тази сфера на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар