Драма: Кичка се срина в Къщата, сълзите й изплашиха съквартирантите! (още подробности)

Драма: Кичка се срина в Къщата, сълзите й изплашиха съквартирантите! (още подробности)
4 (80%) 3 votes

Кичка Бодурова не издържа и рухна пред очите на съквартирантите в Къщата!

Естрадната ни легенда Кичка Бодурова вече повече от седмица правеше всичко, за да запази самообладание и да не се поддава на провокациите в Къщата на Вип Брадър. Тя успя да се сдържи дори след поредицата обиди от страна на не дотам адекватната Луна, както и след разприте със Здравко Желязков.

Всяко нещо обаче си има предел и нервите на Кичка Бодурова не издържаха. Певицата даде воля на чувствата си и не сдържа сълзите си след като получи най-голямата публична обида в живота си. Снощи зрителите станаха свидетели на чутовното унижение, на което бе подложена Кичка Бодурова по време на играта на въпроси и отговори с водещ Иво Танев.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова нямаше как да подмине огромното унижение и гавра

И докато имената на повечето от съквартирантите не присъстваха дори в един единствен въпрос от играта, то това на Кичка присъстваше навсякъде. В крайна сметка тя излезе най-неуспялата, най-неталантливата, най-глупавата и най-непривлекателната от всички в Къщата, което я накара да рухне.

„Защо ме обиждат така, това някаква целенасочена политика срещу мен ли е?! Какво съм направила и с какво съм заслужила това – да стана за посмешище в очите на всички тук, а и на хората отвън. Да, може да не съм английската кралица или Мадона, но цял живот съм работила и съм пяла за хората, обичала съм ги. А какво излезе сега, че съм никому ненужна досадница, която всеки може да подритва“, избухнала в плач Кичка Бодурова пред актрисата Ернестина Шинова, разкриха хора от кухнята на медията.

Съпругата на Андрей Слабаков искрено показала съчувствието си и несъгласието си с начина, по който премина въпросната мисия. А докато тя успокоявала Кичка, съквартирантите гледали уплашено и не смеели да реагират. Най-зле се чувствала младата Преслава, която се оказа без вина виновна за поредното унижение на естрадната певица.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Драма: Кичка се срина в Къщата, сълзите й изплашиха съквартирантите! (още подробности)”

 1. Valentina Vasileva

  сеп. 25. 2015

  Беше много пошло спрямо Кичка. Явно се опитват да манипулират мнението на хората но го правят по най-некоректния начин. Защо трябва да налагат мнение, че народа ни не разбира различните. На всички стана ясно че Луна е луда , но някакви си там смешковци, на които се плаща какво да говорят ми казват, че ние сме тясно скроени, а те какво са продажници на достойнството си за жълти стотинки ама с големи претенции. Не знам как не ги е срам да се показват там и да говорят глупости.

 2. Sofia Ivanova

  сеп. 26. 2015

  kaкъв вип с какво е известен Иво показа само коlko е пrост
  ,

 3. Фен на Кичка

  сеп. 26. 2015

  Кичка е не талантлива, а е от СУПЕР талантливите ни изпълнителки, какво от това, че е започнала кариерата си в едно друго време, дори по-добре, има многообразен опит. Има глас, който повечето чалга певици ( или пък други) Нямат. Певици като Лора Караджова, Андрея, Галена, Джена, Емануела и др. никога нямаше да видят сцена навремето, тогава кастингите са били при закрити врати и само резултатът излизаше наяве. коя от тях ще пее до 70 год. като Лили?

Добавете коментар