Виж чие гадже забърсала Катрин Вачева! (Подробности)

Виж чие гадже забърсала Катрин Вачева! (Подробности)
4 (80%) 4 votes

Катрин Вачева крие мръсна тайна

Манекенката Катрин Вачева, която е част от съквартирантите в Къщата на ВИП Брадър има своята тъмна страна. Скандалната манекенка е недолюбвана и от своята колежка Бориса Тютюнджиева. Бившото гадже на Андрей Арнаудов я мрази защото чернокоската е отмъкнала нейно гадже. Става въпрос за Свилен, с който знойната хубавица мачкала чаршафите преди да стане любовница на очилатия опосум. Но Катрин направила и невъзможното, за да вкара баровеца в леглото си. След тази случка Бориса не може да диша Катрин. Тя дори обвини неотдавна конкурентката си, че е момиче на повикване и тарифата й е хиляда и петстотин евро на нощ, HotArena.

"Скромната" Катрин Вачева не се отказва от чужди гаджета

„Скромната“ Катрин Вачева не се отказва от чужди гаджета

Катрин Вачева, чието име нашумя най-вече от побоя на футболиста Орлин Орлинов преди пет години, се оплаквала често, че получавала и доста заплахи Тя отрече те да са от нейния бияч, който преди да се ожалва в полицията и заведе дело в съда, й изпратил съобщение да си натиска парцалите и много да не пее.

Катрин каза, че след случката двамата се засичали по светски събития, но не си говорили. По-късно се разбра, че и други жени били пострадали от юмруците на бияча Орлин, но само моделката го осъди и получи възмездие след четиригодишно ходене по мъките в съдилищата, припомни Kluiki.bg.

След ужасяващия инцидент Катрин Вачева избягваше светските среди известно време. Тя дори заяви във визитката си при влизането във ВИП Брадър, че е правила няколко пластични операции на носа си, който й е бил счупил при зверския побой от насилника.

Из медийното пространство обаче шеташе и версията, че наистина е била момиче на повикване. Тя, заедно с още едно момиче била наета от футболягата за горещи ласки и при разгорещените сцени се наранила от прекалената употреба на алкохол и непозволени вещества.Но след скандала моделката се изпокри, след което отново напомни за себе си с доста провокативни снимки в социалните мрежи. При представянето си във ВИП Брадър тя се обрисува като скромна девойка, която хората неправилно я нарочват за такава, каквато не е.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар