Жесток обрат: Блатечки съсипа рождения ден на Диляна! (виж какво си позволи да направи, тя не издържа)

Жесток обрат: Блатечки съсипа рождения ден на Диляна! (виж какво си позволи да направи, тя не издържа)
4.6 (92%) 5 votes

Диляна Попова получи жесток удар от бащата на Борил, при това навръх рождения си ден!

Непростимо! Това, което Асен Блатечки причини на Диляна Попова и то точно навръх нейния 34-ти рожден ден, съсипа красавицата и я накара да се срине духом.

Всички знаем, че Диляна Попова и Асен Блатечки се разделиха още миналата Коледа, когато чаровникът на родното кино избра да се върне да живее при Катерина Горанова и щерка им – тийнейджърката Катя. Той обаче обеща на Диляна да бъде истински татко за сина им Борил и да се грижи за тях винаги и по всяко време.

Диляна Попова

Асен Блатечки направи непростимото към Диляна Попова, дължи й поне уважение

В интерес на истината, Асен Блатечки спази обещанието си и почти всеки ден посещава сина си, макар и за малко. Той редовно дава пари за бебето и се стреми то да няма нужда от нищо. Не така благородно обаче постъпи с бившата си вече любовница Диляна Попова, която жестоко нарани на празника й, разкриха близки до хубавицата.

„Диляна прекара кошмарен рожден ден, наистина кошмарен. Тя се беше приготвила у дома и чакаше Асен да мине, за да се съберат тримата около масата и ако не друго, то поне да отбележат празника й за час-два. Стотви, почисти къщата, но… Асен не се появи. Той дори не й се обади“, разказват приятелки на Диляна Попова, пред които синеоката красавица не издържала и се разплакала от обида.

Върхът на безочието обаче е, че по същото това време, когато Асен Блатечки е трябвало да бъде с Диляна и Борил, той е засечен от репортери на вестник „България днес“ в компанията на непозната красавица, с която се е държал повече от фриволно насред улицата и дори е прегръщал.

„Това не може да бъде простено. Всеки човек заслужава ако не любов и вярност от любимия си, то поне уважение. Диляна не получи и това, а отношенията й с Асен се развалиха завинаги“, убедени са близките й хора.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар