Разтърсващо: Слави плаче пред 70 000 българи! (Виж защо + СНИМКИ и ВИДЕО)

Разтърсващо: Слави плаче пред 70 000 българи! (Виж защо + СНИМКИ и ВИДЕО)
4.6 (91.67%) 12 votes

Слави Трифонов и Ку-ку бенд написаха новата история на шоубизнеса в България!

Велико! Браво! Недостижим! – тези и много други възгласи на рекордните 70 000 българи огласиха националния стадион „Васил Левски“ снощи, когато Слави Трифонов и Ку-ку бенд написаха новата история на шоубизнеса в България.

Концертът беше повече от грандиозен, при все, че дъждът валеше като из ведро и времето бе студено. За нито един от екзалтираните фенове обаче това не представляваше проблем – всички пееха в един глас със Слави Трифонов и музикантите, което досега поне в нашата родина не се е случвало. Не и в такъв мащаб.

Слави Трифонов

Слави Трифонов спря дъха на хиляди българи снощи, браво!

Самият Слави Трифонов надмина себе си за пореден път и успя да разчувства публиката с най-популярните и обичани песни на Ку-ку бенд през годините, както и с новите парчета на музикантите. Момичета плачеха, а момчета крещяха като полудели.

Всички обаче сякаш застинаха на няколко пъти, когато целият стадион видя сълзите в очите на Дългия. Както обикновено, Слави не се и опита да ги скрие и даде воля на чувствата и емоциите си, а сълзите се стичаха от очите му.

Най-силно бе вълнението му по време на изпълнението на малката принцеса Крисия Тодорова на „Моя страна, моя България“, когато всички 70 000 души взривиха въздуха заедно с музикантите и разградската талантливка.

Концертът на Слави предизвика чутовен фурор

Концертът на Слави предизвика чутовен фурор

„Пея за вас, плача за вас, всичко, което правя, е за вас! Вие ми давате сили и вяра за бъдещето на тази държава. Благодаря ви от сърце“, призна Слави Трифонов на публиката, докато гласът му трепереше. Впоследствие се оказа, че сълзите на шоумена далеч не са „прощалната му раздяла“ с публиката, както пишеха таблоидите. Слави и Ку-ку бенд продължават да работят и творят – да са живи и здрави, благославят ги почитателите.

Самият Годжи не издържа и се разплака по време на любимата балада „Жива рана“, за което получи силна и приятелска прегръдка от Слави Трифонов и хилядите овации на публиката.

Едно е сигурно – за този, както и за всички предишни концерти на Слави Трифонов и Ку-ку бенд, ще се говори още дълго. Защото те за сетен път доказаха, че който го може, го може!

Дългия стартира и завърши шоуто на мощния си мотор

Дългия стартира и завърши шоуто на мощния си мотор

България не помни такъв концерт на роден изпълнител

България не помни такъв концерт на роден изпълнител

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар