Годжи изживява драмата на живота си

Годжи изживява драмата на живота си
4.3 (85%) 4 votes

Георги Милчев – Годжи е неузнаваем през последните месеци, намира се в жестока криза…

Георги Милчев - Годжи плаче в ръцете на Слави Трифонов

Георги Милчев – Годжи плаче в ръцете на Слави Трифонов

От около година Годжи се чувства доста зле, но напоследък музикантът изпитвал истинска паника, че ще остане сам в живота завинаги. След множество любовни разочарования Георги Милчев вече не вярвал, че ще остарее с жена до себе си, а започнал да си се представя само в компанията на вечния ерген Слави Трифонов на стари години и това го ужасявало.

Както Kliuki.bg писа преди месеци, Годжи остана с рабито сърце, след като майката на синовете му го заряза за втори път. Тогава започнала същинската драма на китариста, която продължава все още.

Георги винаги е обичал Даниела, но преди години бракът му с нея бе съсипан заради негова грешка. Музикантът си позволи да кръшне с балерина от шоуто и въпреки че умоляваше жена си да му прости, тя не го направи. Все пак Дани даде втори шанс на Годжи, макар и 15 години по-късно. И този път обаче явно нещата не са се получили помежду им.

На Милчев наистина му се насъбра много в любовен аспект. Преди случката с бившата му неговото сърце отново бе разбито. Колежката му от „Шоуто на Слави“ Цветелина Грахич се отдаде на любовна авантюра с Годжи, без изобщо да го уведоми, че е сгодена. Когато узна, китаристът беше повече от сломен.

Заради тези любовни несгоди Георги Милчев се намира в истински кошмар от месеци. Той бил много притеснен, че ще умре в самота. Това е причината за сълзите му по време на снощния концерт на „Ку-ку бенд“ и Слави Трифонов. Когато видял колко много фенове ги аплодират и пеят песните им, Годжи се трогнал и разбрал, че не е сам в този жесток иначе свят, а има любовта на българското общество, което е изключително ценно богатство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Годжи изживява драмата на живота си”

  1. кети

    сеп. 26. 2015

    Защо ще остане сам-той поне има деца, самотник е Слави

Добавете коментар