БНТ готви пореден хит

БНТ готви пореден хит
5 (100%) 2 votes

БНТ готви нов хитов сериал, последният сезон на „Под прикритие“ е вече напът на излезе по екраните.

„Под прикритие“ ще зарадва множеството си фенове с последен пети поред сезон. От БНТ съобщават, че с тази последна серия епизоди зрителите ще могат да се насладят на различни обрати, нови сюжетни линии и герои, превъплътени в различни роли.

Освен това досегашните герои, на които зрителите са се радвали до момента, ще получат ново поле за изява, чрез промяна в образите им. Примерно Бойко Кръстанов ще бъде новото ченге под прикритие, споделят продуцентите, но се ограничават дотук в издаването на повече вътрешна информация. Предстоят ни интересни моменти пред екрана на телевизова у дома.

Очакваме до месец новите епизоди от последния сезон на хитовия сериал на БНТ

Очакваме до месец новите епизоди от последния сезон пет на хитовия сериал на БНТ

Истината е, че без много съмнения това е може би най-харесваният от фенове и критика български сериал. Снимките му се оказаха истински успех, добър сюжет, хубави, живи образи, за които са подбрани подходяите артисти от българската кино и театрална среда, коментираме и от светското издание Клюки.БГ.

Един от най-успешните проекти на родното ни кино "Под прикритие" се завръща до края на тази година

Един от най-успешните проекти на родното ни кино и БНТ „Под прикритие“ се завръща до края на тази година

За този последен очакван сезон на „Под прикритие“ тези, които подготвят поредицата, отново са избрали за начало на снимките красивите природни гледки от южното ни Черноморие. Освен това авторите на филмовата поредица издават, че в този пети сезон ще се наложи да се сбогуваме внезапно с някои от най-любимите ни и гледани герои.

Така че, за всички нас, които толкова харесваме Явор и Захари Бахарови, Бойко Кръстанов или Ивайло Захариев, скоро ни очакват още много изненеди и интересни филмови интриги около „Под прикритие“. Още през ноември се чакат да бъдат на екран първите заснети епизоди, до края на тази година вече ще можем да видим новите превъплъщения на любимците си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар